Bookmarks

    Ο αθλητής του Γυμναστικού Ομίλου Καβάλας Νίκος Σαββίδης θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Τραμπολίνο το οποίο διοργανώνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Γυμναστικής και το οποίο να σημειώσουμε ότι έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Loule της Πορτογαλίας. 

     

    Πρόκειται για μία πολύ σπουδαία διοργάνωση στην οποία αναμένεται να λάβουν δεκάδες αθλητές μέρος από ολόκληρο τον κόσμο και το σίγουρο είναι ότι ο αθλητής του Γυμναστικού Ομίλου Καβάλας Νίκος Σαββίδης, προσθέσει στο ενεργητικό του πολλές και σημαντικές εμπειρίες.

     

    Το δελτίο τύπου του ΓΟ Καβάλας

    Αυτά μεταξύ των άλλων έγιναν γνωστά στο σχετικό δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα το διοικητικό συμβούλιο του Γυμναστικού Ομίλου Καβάλας και αναλυτικά το περιεχόμενο του είναι το εξής:

    -«Αναχώρησε σήμερα Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 για το Loule της Πορτογαλίας ο αθλητής του Γυμναστικού Ομίλου Καβάλας, Νίκος Σαββίδης για να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Τραμπολίνο το οποίο διοργανώνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Γυμναστικής.

    Ο Γυμναστικός Όμιλος Καβάλας εύχεται καλή επιτυχία σε όλη την εθνική ομάδα η οποία θα δώσει το «παρών» σε έναν σημαντικό αγώνα προετοιμασίας εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος το οποίο θα διεξαχθεί στην Αγία Πετρούπολη τον Νοέμβριο».

     

    Comments are closed.