Bookmarks

    Μόνο τα αγωνίσματα του στίβου τα οποία, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα θα διεξαχθούν την Κυριακή 21 Οκτωβρίου προκειμένου να ολοκληρωθεί το 4ο Αθλητικό διήμερο το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Σεπτεμβρίου.

     

    Όπως είναι γνωστό το 4ο Αθλητικό διήμερο του Δήμου Καβάλας περιείχε φέτος 4 αγωνίσματα, αρχικά λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών το προηγούμενο Σαββατοκύριακο αποφασίστηκε η μη διεξαγωγή μόνο των ιστιοπλοϊκών αγώνων, μιας και για λόγους ασφαλείας ματαιώθηκαν, οι αγώνες δρόμου, ποδηλάτου και κολύμβησης. Αρχικά να σημειωθεί ότι ο Δήμος Καβάλας με ανακοίνωση που εξέδωσε και με αφορμή τις πολύ κακές καιρικές συνθήκες είχε κάνει γνωστό με σχετικό δελτίο τύπου ότι στο άμεσο χρονικό διάστημα και αυτοί οι αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά, ωστόσο τα αγωνίσματα του ποδηλάτου και της κολύμβησης στη θάλασσα ακυρώνονται και δεν θα διεξαχθούν.

    Με βάση λοιπόν όλα τα παραπάνω απομένουν μόνο τα αγωνίσματα του στίβου προκειμένου να ολοκληρωθεί το 4ο Αθλητικό διήμερο και τα οποία, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από το Δήμο Καβάλας θα διεξαχθούν την Κυριακή 21 Οκτωβρίου. Τότε λοιπόν στην πλατεία Κανάρη στην παραλιακή λεωφόρο, θα πάρουν αφετηρία οι μικροί και μεγάλοι αθλητές που θα συμμετέχουν στους αγώνες 5 και 10 χιλ. και των 1000 μέτρων για τα μικρά παιδιά.

     

    Η ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας

    Ειδικότερα η ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας αναφέρει τα εξής:

    -«Ενημερώνουμε τους δημότες ότι την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες δρόμου στο πλαίσιο του 4ου Αθλητικού Διημέρου 2018 που είχε αναβληθεί λόγω καιρικών συνθηκών.
    Αγώνες Δρόμου – Αφετηρία & τερματισμός παραλιακή οδός (προτομή Κανάρη).
    Ώρα έναρξης 10:00 για τα 5 χλμ & 10 χλμ.  (εφήβων & ενηλίκων)
    11.30 για τα 1.000  μ. (για παιδιά έως 12 ετών).
    Οι απονομές θα γίνουν μετά το πέρας των αγώνων.
    Δηλώσεις συμμετοχής για όσους δεν έχουν δηλώσει, την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων έως και μία ώρα πριν την έναρξη  στη γραμματεία της διοργάνωσης.
    Οι αγώνες ποδηλασίας και κολύμβησης ακυρώνονται».

     

    Comments are closed.