Bookmarks

    Η εντυπωσιακή εμφάνιση την οποία πραγματοποίησε το απόγευμα της προηγούμενης Κυριακής (21/10) ο ΑΟΚ σε βάρος του Πανσερραικού με σκορ (4-0) ήταν ότι το καλύτερο για το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη και ταυτόχρονα άνοιξε το δρόμο των επιτυχιών για μια ακόμα καλύτερη συνέχεια στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Μάλιστα  είναι από τις λίγες φορές τα τελευταία χρόνια που ο φίλαθλος κόσμος της Καβάλας ναι μεν ανταποκρίνεται με την επιβλητική του παρουσία σε ένα ντέρμπι αλλά ταυτόχρονα φεύγει με ψηλά το κεφάλι, ενθουσιασμένος και κυρίως απόλυτα ικανοποιημένος. Ο ΑΟΚ όχι μόνο κέρδισε την ομάδα των Σερρών και μάλιστα με ένα σκορ πολύ επιβλητικό κυρίως όμως κέρδισε τους καβαλιώτες φιλάθλους οι οποίοι στις μάχες που θα ακολουθήσουν θα δώσουν πιο βροντερό παρών. Πλέον το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη επικεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον σε ένα ακόμη ντέρμπι, αυτό με το Νέστο στη Χρυσούπολη το ερχόμενο Σάββατο (27/10) για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Α.Ο.Κ. χρειάζεται να δείξει μεγάλη προσοχή, να πάρει τη νίκη ώστε να έχει μεγαλύτερη αξία το «τρίποντο» κόντρα στην ομάδα των Σερρών. Πάντως εκείνο το οποίο πρέπει να σημειώσουμε είναι το ότι δικαιολογημένα ο Παύλος Δερμιτζάκης είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την άνετη νίκη της ομάδας του αλλά και από την εξαιρετική απόδοση που είχαν στο ντέρμπι με τον Πασερραικό . Την ικανοποίηση του αυτή δεν την έκρυψε και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου μετά το τέλος του αγώνα

     

    Οι δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη

    Ειδικότερα ο προπονητής της ομάδας της Καβάλας Παύλος Δερμιτζάκης, μιλώντας στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ σημείωσε τα εξής:

    -«Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ιστορικές ομάδες και εύχομαι και στις δυο ομάδες στο μέλλον να φτάσουνε εκεί που πραγματικά ανήκουν.   Εμείς είχαμε άγχος και μια πίεση προς το θετικό αφού προερχόμασταν από τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες.  Με τον Άρη Αβάτου δεν ήταν αρνητικό αποτέλεσμα. Ετοιμαστήκαμε πάρα πολύ γι` αυτό το παιχνίδι. Ο Πανσερραϊκός είναι μια ομάδα που διαθέτει στο έμψυχο δυναμικό του νέα παιδιά που είχε όμως το απόλυτο ενώ έχει και πλάνο στον παιχνίδι της.  Είναι μια ομάδα που κέρδισε με μεγάλα σκορ και φυσικά μια μεγάλη ομάδα που θέλει σεβασμό. Όλα τα παιδιά ανταποκριθήκανε στο 100%.  Είχαμε πάθος, δύναμη, διάθεση και κατοχή της μπάλας. Πετύχαμε ένα μεγάλο σκορ, κάτι που το θέλαμε πραγματικά.  Μέχρι τώρα  δεν είχαμε μεγάλο  ποσοστό ευστοχίας. Το αντίθετο έγινε σήμερα.  Σίγουρα δεν έχουμε κάτι. Έχει πολύ δρόμο ακόμη. Πιστεύουμε περισσότερο στις δυνατότητες μας με αυτές τις εμφανίσεις. Ο κόσμος βλέπει τέτοιες εμφανίσεις θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο την ομάδα.  Το θέλουμε πάρα πολύ.  Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του. Παίζει σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Συγχαρητήρια στους παίκτες που έχουν υψηλό ταβάνι και μπορούνε πραγματικά να παίρνουμε αυτό που μας αναλογεί».

     

    Σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι ο Παύλος Δερμιτζάκης στη συνέντευξη τύπου έκανε αναφορά στον τραυματισμό του Τσούτση τονίζοντας ότι η περίπτωση του δεν ανησυχεί ενώ αναφερόμενος στο τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, επιθετικό ποδοσφαιριστή Μαρκόπουλο τόνισε ότι τον υπολογίζει για το παιχνίδι που ακολουθεί μέσα στη Χρυσούπολη.

    Comments are closed.