Bookmarks

    Με τις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σάββατο (27/10) το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και πιο συγκεκριμένα του 1ου ομίλου ενώ την Τετάρτη (24/10) η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές και τους βοηθούς τους, που θα σφυρίξουν τις αναμετρήσεις. που θα ξεκινήσουν στις 15:00.

     

    Το σίγουρο είναι ότι την 5η αγωνιστική δεσπόζει το σπουδαίο ντέρμπι του Νέστου Χρυσούπολης με τον Α.Ο.Κ. και το οποίο παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και το σίγουρο είναι ότι και οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν τη νίκη με τους φιλάθλους των δύο ομάδων να είναι σε… κίνηση. Σε ότι έχει να κάνει με το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη να τονίσουμε ότι αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα αφού θα απουσιάσει ο Κέρθι ο οποίος είναι τραυματίας και θα απουσιάσει για έναν περίπου μήνα ενώ οι «Αργοναύτες» βρίσκονται εν αναμονή της έκδοσης του δελτίου του Μαρκόπολου που αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα. Από την άλλη πλευρά η τεχνική ηγεσία του Νέστου δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Την ίδια ώρα να σημειωθεί ότι το ντέρμπι μεταξύ του Νέστου Χρυσούπολης και του Α.Ο.Κ. ορίστηκε να διευθύνει ο διαιτητής Αλέξανδρος Τσακαλίδης της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής με βοηθούς του, τους Αθανάσιο Μαλανδρή και Στυλιανό Γούτα από την ίδια ένωση. Στο γήπεδο του Κιλκίς θα φιλοξενηθεί ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό παιχνίδι ανάμεσα στον τοπικό Αλέξανδρο και τον Αετό Ορφανού που βρίσκεται σε ανοδική πορεία με τον προπονητή του Δημήτρη Σίτσας να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κωνσταντινίδη που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με τους φιλοξενούμενους να θέλουν τη νίκη και την οποία θα διευθύνει ο διαιτητής Γεώργιος Μαμασούλας με βοηθούς του, τους Αναστάσιο Σιανίδη και Ευστάθιο Τσεχελίδη της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας. Τέλος να σημειωθεί ότι ο Κεραυνός Πέρνης θα έχει το δυσκολότερο έργο μέσα στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό. Παιχνίδι για το οποίο ερωτηματικό αποτελεί για την ομάδα του Γιάννη Μαλαματά η συμμετοχή του Κωνσταντάρα ο οποίος αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις. Οι φιλοξενούμενοι είναι γνωστό ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση από όλες τις πλευρές και θα διεκδικήσου το θετικό αποτέλεσμα. Την αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον Κεραυνό Πέρνης ορίστηκε να διευθύνει ο ρέφερι Νικόλαος Μαρόπουλος που θα έχει βοηθούς του, τους Αργύρη Νταβέλα και Νικόλαο Τοροσιάδη της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.

     

    Γ’ Εθνική-1ος όμιλος

    5η αγωνιστική

    (Σάββατο 27/10, Ώρα 15:00,

    Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και οι ορισμοί των διαιτητών έχουν ως εξής:

     

    Ορφέας Ξάνθης – Ασπίδα Ξάνθης
    Διαιτητές: Τσοπουλίδης, Έμπλιουκ, Γκοντόλιας (Ξάνθης)

     

    Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΠΑΟ Κοσμίου
    Διαιτητές: Πουλικίδης, Τσακίρης, Κουβαλάκης (Δράμας)

     

    Απόλλων Παραλιμνίου – Άρης Αβάτου
    Διαιτητές: Γεωργιτσόπουλος, Παστιάδης, Οικονομίδης (Δράμας)

     

    Αλέξανδρος Κιλκίς – Αετός Ορφανού

    Διαιτητές: Μαμασούλας, Σιανίδης, Τσεχελίδης (Μακεδονίας)

     

    Πανσερραϊκός – Κεραυνός Πέρνης
    Διαιτητές: Μαρόπουλος, Νταβέλας, Τοροσιάδης (Μακεδονίας)

     

    Α.Ε. Καλαμπακίου – Εθνικός Σιδηροκάστρου
    Διαιτητές: Δημητριάδης, Σκουτάς, Κώστογλου (Χαλκιδικής)

     

    Νέστος Χρυσούπολης – Καβάλα
    Διαιτητές: Τσακαλίδης, Μαλάνδρης, Γούτας (Χαλκιδικής)

     

    *** Όλες οι αναμετρήσεις έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 3 το μεσημέρι.

    Comments are closed.