Bookmarks

    Το ντέρμπι του Α.Ο.Κ. με τον Πανσερραϊκό δεσπόζει την ερχόμενη Κυριακή (21/10) για την 4η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ενώ πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι υπόλοιποι αγώνες που περιλαμβάνει το πρόγραμμα.

     

    Διαιτητής στο ντέρμπι που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να είναι ο ρέφερι Δημήτρης Μαλούτας της Ε.Π.Σ. Ημαθίας και βοηθοί του οι συμπατριώτες του Στέφανος Παρασίου και Αθανάσιος Παπαδάκης. Στο γήπεδο της Χρυσούπολης θα αγωνιστεί και πάλι ο νεοφώτιστος Κεραυνός ο οποίος κόντρα στον Άρη Αβάτου θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη με διαιτητή τον Σάββα Σιδηρόπουλο της Ε.Π.Σ. Έβρου και βοηθούς του, τους Ευθύμιο Δημητριάδη και Γεώργιο Δανδαλίδη της Ε.Π.Σ. Θράκης. Από την άλλη πλευρά ο Αετός Ορφανού στο γήπεδο του Οφρυνίου θέλει το «τρίποντο» κόντρα στον Απόλλων Παραλιμνίου, με διαιτητή τον Αθανάσιο Δραγούση της Ε.Π.Σ. Κιλκίς.και βοηθούς τους Παναγιώτη Κουβαλάκη και Κωνσταντίνο Τσακίρη της Ε.Π.Σ. Δράμας. Τέλος ο Νέστος Χρυσούπολης θα αγωνιστεί στην έδρα της Ασπίδας Ξάνθης, με διαιτητή τον Κωνσταντίνο Πουλικίδη και βοηθούς τους Πέτρο Ραβικάλη και Ευάγγελο Χασιώτη της Ε.Π.Σ. Δράμας.

     

    Γ’ Εθνική κατηγορία

    1ος όμιλος-4η αγωνιστική

    Αναλυτικά τα ζευγάρια που θα συναντηθούν για την 4η αγωνιστική για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και οι διαιτητές που ορίστηκαν έχουν ως εξής:

     

    Αετός Ορφανού – Απόλλων Παραλιμνίου

    Δραγούσης (Κιλκίς), Κουβαλάκης, Τσακίρης (Δράμας)

     

    Κεραυνός Πέρνης – Άρης Αβάτου

    Σιδηρόπουλος (Έβρου), Δημητριάδης, Δανδανίδης (Θράκης)

     

    Εθνικός Σιδηροκάστρου – Αλέξανδρος Κιλκίς

    Τεβεκέλης, Φράγιος, Τυριακίδης (Μακεδονίας)

     

    Καβάλα – Πανσερραϊκός

    Μαλούτας, Παρασίου, Παπαδάκης (Ημαθίας)

     

    ΠΑΟ Κοσμίου – Α.Ε. Καλαμπακίου

    Τσοπουλίδης, Εμπλιούκ, Κηλικιώτης (Ξάνθης)

     

    Ασπίδα Ξάνθης – Νέστος Χρυσούπολης

    Πουλικίδης, Ραβικάλης, Χασιώτης (Δράμας)

     

    Ορφέας Ξάνθης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

    Στόλης (Σερρών), Γκιόση (Θράκης), Αναστασιάδης (Σερρών)

    Comments are closed.