Bookmarks

    Η  Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας διοργανώνει νέα σχολή Διαιτησίας, η οποία πρόκειται να λειτουργήσει το πρώτο δεκαπενθήμερο του  Νοεμβρίου  2018. Οι αιτήσεις συμμετοχής από κάθε ενδιαφερόμενο μπορούν να κατατίθενται τόσο στην Επιτροπή Διαιτησίας, όσο και στη γραμματεία της ΕΠΣ Καβάλας έως τη 15η Νοεμβρίου 2018.

     

    Τα μαθήματα διαιτησίας θα γίνονται  στην αίθουσα συγκέντρωσης διαιτητών και σωματείων της ΕΠΣ Καβάλας, η οποία βρίσκεται στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 28 στην Καβάλα. Υπεύθυνοι της σχολής Διαιτησίας είναι οι κ.κ. Δημήτρης Κωνσταντάρας (τηλ. επικοινωνίας 6972101956) και Γιώργος Μπέης (τηλ. επικοινωνίας 6972860998), με τους οποίους μπορεί να επικοινωνεί για διευκρινίσεις ο ενδιαφερόμενος. Η  Επιτροπή Διαιτησίας αισιοδοξεί ότι μία ακόμα «φουρνιά» ελπιδοφόρων διαιτητών θα είναι έτοιμη σε λίγο καιρό να  προσφέρουν τις υπηρεσίες της στο τοπικό μας ποδόσφαιρο.

     

    Η κλήρωση των αγώνων του κυπέλλου κατηγοριών

    Η Επιτροπή Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, ενημερώνει όλα τα ενδιαφερόμενα σωματεία, ότι την Τρίτη  16 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18:00 μ.μ. στην αίθουσα συγκεντρώσεων της ΕΠΣ Καβάλας θα γίνει η κλήρωση των αγώνων Κυπέλλου Κατηγοριών. Οι αγώνες αυτοί θα διεξαχθούν στο σύνολό τους το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018, πλην εξαιρέσεων, όπως π.χ. σωματεία που χρησιμοποιούν το ίδιο γήπεδο,  ως θα έχει το πρόγραμμα των αγώνων που θα βγει από την κλήρωση και θα αναρτηθεί άμεσα στη σελίδα της Ένωσης.

     

     

    Comments are closed.