Bookmarks

    Την Τετάρτη (17/10) ένα τέταρτο μετά τις 3 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει ο εξ αναβολής αγώνας για το κύπελλο της Ε.Π.Σ. Καβάλας, μεταξύ του Κεραυνού Πέρνης και του Α.Ο.Κ., αναμέτρηση η οποία αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον με τις δύο ομάδες να έχουν περισσότερο το μυαλό τους στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που ακολουθούν.

     

    Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να θυμίσουμε είναι το ότι η ομάδα του Κεραυνού Πέρνης χρησιμοποιεί ως έδρα το  γήπεδο της Χρυσούπολης  για τους  αγώνες πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ενώ τώρα θα παίξει στη φυσική του έδρα, δηλαδή στο γήπεδο της Πέρνης. Από την άλλη πλευρά να αναφέρουμε ότι το ευχάριστο για την ομάδα της Καβάλας, είναι το ότι στο παιχνίδι του κυπέλλου κόντρα στον Κεραυνό Πέρνη θα εκτίσουν τις ποινές τους, οι ποδοσφαιριστές Τσούτσης και Γεμιστός και κατά συνέπεια ο τεχνικός του Α.Ο.Κ. Παύλος Δερμιτζάκης μπορεί να τους υπολογίζει για το ντέρμπι που ακολουθεί στο πρωτάθλημα κόντρα στον Πανσερραϊκό στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

     

    Δανεικός στην Πέρνη

    δόθηκε ο Χατζηκυριάκου

    Σε όλα τα παραπάνω να προσθέσουμε το ότι ο Κεραυνός Πέρνης ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του, τον πλάγιο επιθετικό  Στέφανο Χατζηκυριάκου από τον Α.Ο.Κ. με την μορφή του δανεισμού ενώ στο ρόστερ της ομάδας επέστρεψε και ο περυσινός πρώτος σκόρερ της ομάδας αλλά και της Α` κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας, Κώστας Χαλπέτης όπου αγωνίστηκε για λίγους μήνες στον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου.

     

    Το «ευχαριστώ» του

    Στέφανου Χατζηκυριάκου

    Μάλιστα το νέο απόκτημα της Πέρνης, Στέφανος Χατζηκυριάκου στην γραπτή δήλωση του που είδε το φως της δημοσιότητας ανέφερε τα εξης:

    -«Ευχαριστώ την πρώην και την νυν διοίκηση του ΑΟΚ και ιδιαίτερα τον κ. Αντωνιάδη και τον κ.  Δεληκάρη για την τιμή που μου κάνανε να φορέσω την φανέλα της ιστορικής αυτής ομάδας (ΑΟΚ) . Επίσης ευχαριστώ τους πρώην και νυν συμπαίκτες μου για την μέχρι τώρα συνεργασία. Φεύγω σαν φίλος και εύχομαι ο ΑΟΚ να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για το μέλλον».

     

    Comments are closed.