Bookmarks

    Την ερχόμενη Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 η Επιτροπή Μεικτών Ομάδων, σε συνεργασία με τους Ενωσιακούς μας προπονητές, έχουν προγραμματίσει προπόνηση προεπιλογής ποδοσφαιριστών για τη  συγκρότηση των  ομάδων Παίδων  και  Νέων, όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας και  αναλυτικά το. Περιεχόμενο του είναι το εξής:

     

    -«Η προπόνηση θα διεξαχθεί  στο Ενωσιακό  μας Αθλητικό Κέντρο στην περιοχή των Αμισιανών, με ώρα συγκέντρωσης των  ποδοσφαιριστών στις 15:00 μ.μ. για τους γεννηθέντες τα έτη 2005-2006 και στις 16:00 μ.μ. για  τους γεννηθέντες τα έτη  2003 – 2004.

    Παράλληλα, ενημερώνουμε ότι για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων  Καβάλας θα συνεργαστεί με τους προπονητές κ.κ. Βασίλη Χατζηβασιλειάδη και Κωνσταντίνο Απαζίδη. Παρακαλούνται όλοι οι παράγοντες και οι προπονητές των σωματείων να έχουν μάι στενή και καλή  συνεργασία με τους Ενωσιακούς μας προπονητές, ώστε να  έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, που έχουν ως απώτερο  σκοπό την προβολή του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου έξω από τα όρια του νομού μας. Επίσης, παρακαλούμε τους παράγοντες να παρέχουν κάθε διευκόλυνση στους Ενωσιακούς  μας προπονητές όταν αυτοί επισκέπτονται το γήπεδο τους για  να παρακολουθήσουν τους  ποδοσφαιριστές του σωματείου τους. Δηλαδή, να έχουν ελεύθερη  είσοδο, να τους  παρέχουν  κάθισμα, νερό και δίνουν πληροφορίες για κάθε ποδοσφαιριστή που ενδιαφέρει τον Ενωσιακό προπονητή».

    Comments are closed.