Bookmarks

    Στο τελευταίο και πιο καθοριστικό στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία των 4 ομάδων του νομού Καβάλας εν όψει της πρεμιέρας στις 30 Σεπτεμβρίου του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και μέσα από τα φιλικά που δίνουν, οι τεχνικές τους ηγεσίες καταστρώνουν τα τελευταία σχέδια τους για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έρχονται.

     

    Ο Α.Ο.Κ. προετοιμάζεται για το ντέρμπι της πρεμιέρας στην έδρα του Απόλλων Παραλιμνίου σε μία δύσκολη έξοδο για το συγκρότημα της ομάδας του Παύλου Δερμιτζάκη, ο Νέστος Χρυσούπολης για την έξοδο του στο Κιλκίς για τον αγώνα με τον τοπικό Αλέξανδρο με στόχο την κατάκτηση της νίκης, ο Αετός Ορφανού για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ορφέα Ξάνθης με μόνο στόχο τη νίκη και τέλος ο νεοφώτιστος Κεραυνό Πέρνης ο οποίος θα επιδιώξει να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Ασπίδα Ξάνθης. Το ευχάριστο πάντως είναι ότι οι προετοιμασίες των 4 ομάδων του νομού Καβάλας κυλάει ομαλότατα μέχρι τώρα, προβλήματα σοβαρά δεν έχουν προκύψουν με την ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.  Απομένουν λιγότερο από 2 εβδομάδες και το μεγαλύτερο βάρος των προπονητών του Α.Ο.Κ., του Νέστου, του Αετού Ορφανού και του Κεραυνού Πέρνης πέφτει κυρίως σε θέματα τακτικής προκειμένου να μειωθούν όσο περισσότερο γίνεται οι αδυναμίες που έχουν παρατηρηθεί προς την συγκριμένη κατεύθυνση από τα φιλικά παιχνίδια που προηγήθηκαν.

    Να σημειώσουμε ότι το Σαββατοκύριακο(15-16/9) που διανύσαμε υπήρχε το φιλικό παιχνίδι του Νέστου Χρυσούπολης στο γήπεδο του, κόντρα στην ομάδα της ΑΕ Καλαμπακίου με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ (1-1). Από την άλλη πλευρά ο Α.Ο.Κ. έδωσε φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Κεραμωτής με αντίπαλο τον Κεραυνό Πέρνης αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ (0-0).

    Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το επόμενο φιλικό για το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη, το οποίο θα είναι το τελευταίο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, είναι με αντίπαλο τον Μακεδονικό την επόμενη Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου χωρίς ωστόσο μέχρι τώρα να έχει γίνει γνωστό το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το φιλικό με επικρατέστερη την έδρα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος.

    Comments are closed.