Bookmarks

    Συνεχίζονται κανονικά κάθε Τρίτη οι προπονήσεις προεπιλογής ποδοσφαιριστών, ώστε να συγκροτηθούν οι νέες μικτές μας ομάδες, οι οποίες θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα που πρόκειται να διοργανώσει η ΕΠΟ.

     

    Αυτά μεταξύ των άλλων γίνονται γνωστά στο δελτίο τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και στο γίνεται και για τις τελευταίες δραστηριότητες της τοπικής ένωσης.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικότερα στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, αναφέρει τα εξής:

     

    1.    Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 οι ποδοσφαιριστές των τμημάτων Υποδομής και συγκεκριμένα της κατηγορίας Κ-8 και Κ-10, χτυπούν την πρώτη τους σέντρα στα γήπεδα Ν. Καρβάλης και βοηθητικού Κωτσάλου, αντίστοιχα. Το πρώτο τουρνουά της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς έχει τον τίτλο «Δώσε πάσα στη διασκέδαση» και έχει ως στόχο να περάσει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά και την κοινωνία γενικότερα, ότι το ποδόσφαιρο στις ηλικίες αυτές είναι γιορτή, χαρά, χαμόγελο και πολιτισμός.

     

    2. Συνεχίζονται κανονικά κάθε Τρίτη οι προπονήσεις προεπιλογής ποδοσφαιριστών, ώστε να συγκροτηθούν οι νέες μεικτές μας ομάδες, οι οποίες θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα που πρόκειται να διοργανώσει η ΕΠΟ. Οι προπονήσεις διεξάγονται στο πρόσφατα ανακαινισμένο Ενωσιακό μας γήπεδο, υπό την καθοδήγηση των Ενωσιακών μας προπονητών, κ.κ. Βασίλη Χατζηβασιλειάδη και Κωνσταντίνου Απαζίδη.

     

    3. Το απόγευμα της Δευτέρας 17 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός των διαιτητών μας, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς 2018 – 2019. Στους διαιτητές μίλησαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας, κ. Βασίλης Κυριακούδης, οι οποίοι ευχήθηκαν καλή χρονιά και να συμβάλλουν οι διαιτητές με οποιαδήποτε θετική τους ενέργεια στην αναβάθμιση του τοπικού μας ποδοσφαίρου. Επίσης, ζήτησαν από τους διαιτητές να δείχνουν μεγαλύτερη προσοχή και αφοσίωση στα παιχνίδια τους, ώστε να μειωθούν στο ελάχιστο τα ανθρώπινα λάθη και να εκπέμψουν το αίσθημα της ισότητας, ισονομίας και εφαρμογής των κανονισμών, για να εξαλειφθεί η δυσπιστία των αποφάσεων τους από προπονητές, παράγοντες, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους.

     

    4. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΞΕΡΙΑ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ θα διεξαχθεί στο γήπεδο Ξεριά και όχι Ελευθερούπολης, όπως εκ παραδρομής ανακοινώθηκε με την ανάρτηση του προγράμματος στη σελίδα της Ένωσης.

     

    5. Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 αρχίζει ο νέος θεσμός του Κυπέλλου Κατηγοριών. Μία διοργάνωση που έφερε για πρώτη φορά στην ιστορία του τοπικού μας ποδοσφαίρου η Διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας,  έχοντας ως σκοπό να τονώσει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου για το τοπικό μας ποδόσφαιρο. Ένας θεσμός που σίγουρα δεν θα αφήσει ασυγκίνητους τους παράγοντες, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές, αφού όλοι τους θα βρίσκονται, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου που υπηρετούν, πιο κοντά στην κατάκτηση ενός τίτλου. Αυτό θα γίνεται όλο και πιο αισθητό, όσο η διοργάνωση θα προχωράει και θα φτάνει στην τελική της φάση. Η Διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας υπόσχεται ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το ποδόσφαιρο να ξαναγίνει το επίκεντρο του τοπικού μας αθλητισμού».

    Comments are closed.