Bookmarks

    Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, με τον φίλαθλο κόσμο στο πλευρό του και με ελάχιστα προβλήματα θα παραταχθεί ο Α.Ο.Κ. στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τον Απόλλων Παραλιμνίου το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακή (30/9)ς.

     

    Πρόκειται για μία αναμέτρηση με αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας για τους «Αργοναύτες» οι οποίοι θέλουν τη νίκη και το «τρίποντο» προκειμένου να μπούνε με το «δεξί» στο νέο πρωτάθλημα ώστε από την αρχή του, ο Α.Ο.Κ. να δείξει πιο είναι το «αφεντικό» του 1ου ομίλου. Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι να σημειώσουμε ότι ο προπονητής του Α.Ο.Κ. δεν «πονοκεφαλιάζει» ιδιαίτερα διότι δεν έχει να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα είτε από απουσίες παικτών λόγω τραυματισμών είτε λόγω τιμωριών. Το γεγονός αυτό μάλιστα διευκολύνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Καβάλας, για να σχεδιάσει όσο καλύτερα γίνεται τα πλάνα της για το εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι στον Απόλλων Παραλιμνίου την ώρα που ο Παύλος Δερμιτζάκης μέσα από τις τελευταίες προπονήσεις που ακολουθούν θα ολοκληρώσει τον σχεδιασμό του σχετικά με την 11άδα που θα παρατάξει στην πρεμιέρα. Αξιοσημείωτο είναι το ότι το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας είναι το καλύτερο μεταξύ των ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. οι οποίοι μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στο δύσκολο τεστ με τον Μακεδονικό (2-1) κόντρα στον Απόλλων Παραλιμνίου θα παραταχθούν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Βέβαια σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να τονίσουμε ότι στο Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι οι παίκτες της ομάδας της Καβάλας θα έχουν την συμπαράσταση αρκετών καβαλιωτών φιλάθλων οι οποίοι είτε οργανωμένα είτε με τα επιβατικά τους οχήματα θα ταξιδέψουν στο νομό Σερρών. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται έντονη κινητοποίηση μεταξύ των φιλάθλων που θα συμμετέχουν στην οργανωμένη εκδρομή της διοικούσας επιτροπής του Α.Ο.Κ..

     

    Πιο συγκεκριμένα και όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου του Α.Ο.Κ.:

    -«Σε λίγες μέρες το ταξίδι ξεκινάει για το καραβάκι μας για το πρωτάθλημα της Football League 2…Και πρώτη αγωνιστική, οι ποδοσφαιριστές του Παύλου Δερμιτζάκη φιλοξενούνται στην έδρα του Απόλλων Παραλιμνίου.   Η στήριξη του κόσμου είναι απαραίτητη σ’αυτή τη νέα προσπάθεια και γι’αυτό τον λόγο η διοικούσα επιτροπή αποφάσισε να ναυλώσει δωρεάν λεωφορείο για τους φιλάθλους μας.
    Εγγραφές θα γίνονται στα γραφεία του Α.Ο.Κ. 09:00. – 11:00 και στο ψητοπωλείο “ΔΕΛΗΚΑΡΗΣ ” ενώ η ώρα αναχώρησης την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου είναι 13:30 κάτω από τα γραφεία του Α.Ο.Κ στην παραλιακή λεωφόρο. Τηλέφωνο για πληροφορίες 251 251 1965».

     

    Comments are closed.