Bookmarks

    Δελτίο τύπου εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου PAOK ACADEMY / MUNDIALITO στο οποίο τονίζεται ότι συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς η προετοιμασία των τριών μεγάλων τμημάτων στο Βώλακα Δράμας καθώς και το ότι σε εξέλιξη είναι οι εγγραφές στην Ακαδημίας.

     

    Το δελτίο τύπου

    Ειδικότερα στο δελτίο τύπου εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου PAOK ACADEMY/MUNDIALITO, αναφέρονται τα εξή:

     

    -«1.Συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς η προετοιμασία των τριών μεγάλων τμημάτων της Ακαδημίας μας στο Βώλακα Δράμας. Την αποστολή απαρτίζουν 33 νεαροί ποδοσφαιριστές με συνοδούς προπονητές τους Αλέξη Δήμου, Κεχαγιά Απόστολο και Τελίδη Αλέξη.  Οι καιρικές συνθήκες που συνάντησαν οι ποδοσφαιριστές των τμημάτων Κ-16, Κ-14 και Κ-12 είναι ιδανικές  και διευκολύνουν το έργο των προπονητών.

     

    2. Συνεχίζονται επίσης, και οι εγγραφές στην Ακαδημίας μας. Όσοι ενδιαφέρονται να μας γνωρίσουν από κοντά, να γνωρίσουν τη φιλοσοφία μας και να έρθουν σε επαφή με το άθλημα του ποδοσφαίρου η Ακαδημίας μας παρέχει ΕΝΑ ΜΗΝΑΔΩΡΕΑΝ σε κάθε νέα εγγραφή για όλη τη ποδοσφαιρική χρονιά 2018-19. Για περισσότερες  πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον υπεύθυνο της Ακαδημίας κ. Αλέξη Δήμου στο τηλέφωνο 6972-036.978».

     

     

    Comments are closed.