Bookmarks

    Δελτίο τύπου εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στο οποίο αναφέρει ότι η προετοιμασία της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 27 Αυγούστου.

     

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, αναφέρει τα εξής:

     

    -«Παρά τον αρχικό σχεδιασμό να γίνει προσθήκη της ανδρικής ομάδας από την Παρασκευή 24.08.18 στο camp της Χαλκιδικής όπου βρίσκονται όλα τα υπόλοιπα τμήματα της ομάδος, λόγω αντικειμενικών δυσκολιών υποδοχής στις απαιτήσεις διαμονής (σωματότυπος αθλητών), η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας ξεκινά τη Δευτέρα 27.08.18 στο Αλεξ. Δήμογλου με την παρουσία όλων των αθλητών της ομάδος και την προσθήκη των δύο τελευταίων αποκτημάτων Μήτροβιτς και Σκλήβα.

     

    Πιστεύουμε ότι έχει δημιουργηθεί ένα αξιόλογο ρόστερ, αυτό που απομένει είναι να αποδειχθεί και εντός παρκέ.

    Ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία και υψηλούς στόχους και προ πάντων καλό θέαμα στην Καλαμίτσα και παντού.

    Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους που ανταποκρίθηκαν στην προεξόφληση των καρτών διαρκείας. Αυτό μας έδωσε μεγάλη οικονομική δύναμη μαζί με τον χορηγό ονοματοδοσίας (η παρουσίαση του θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου).

    Η διάθεση των καρτών διαρκείας συνεχίζεται τις πρωινές ώρες από τα γραφεία της ομάδας και υπάρχουν μόνο του κεντρικού διαζώματος μετά την εξάντληση όλων των θέσεων πίσω από την μπασκέτα».

    Comments are closed.