Bookmarks

    Το απόγευμα της Δευτέρας 30 Ιουλίου 2018 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΣ Καβάλας για τις λεπτομέρειες διεξαγωγής του Super Cup «Βασίλειος Ραφτόπουλος».

     9

    Στη σύσκεψη κλήθηκαν να παραστούν εκπρόσωποι του Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ, του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΠΕΡΝΗΣ, καθώς και η οικογένεια του αείμνηστου Βασίλη Ραφτόπουλου. Από πλευράς της ΕΠΣ Καβάλας, τη συζήτηση συντόνισαν ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, κ. Χρήστος Παρασκευάς και ο ταμίας κ. Αναστάσιος Στεφανίδης. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Αυγούστου 2018 στο Δημοτικό Γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη», με ώρα έναρξης στις 20:00 μ.μ.

    Με απόφαση της ΕΠΣ Καβάλας, πριν από την έναρξη του Super Cup θα τιμηθούν για πρώτη φορά σε μια τέτοια διοργάνωση οι πρώτοι σκόρερς των κατηγοριών Α’, Β’ και Γ’ για την περίοδο 2017 – 2018. Σύμφωνα με το αρχείο της Ένωσης, τα τιμώμενα πρόσωπα θα είναι ο Χαλπέτης Κωνσταντίνος για την Α’ Κατηγορία, ο Χατζησάββας Σάββας για την Β’ Κατηγορία και ο Λαζαρίδης Χρήστος για τη Γ’ Κατηγορία. Η ΕΠΣ Καβάλας θέλει, σε συνεργασία με τα δύο διαγωνιζόμενα σωματεία, να μετατρέψει την απλή αυτή ποδοσφαιρική αναμέτρηση σε μία γιορτή του ποδοσφαίρου, δίνοντας, έτσι, την εκκίνηση για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Η τιμή προς τον αείμνηστο Βασίλη Ραφτόπουλο και τους καλύτερους σκόρερς της χρονιάς που μας πέρασε, ας είναι ένας από τους κύριους λόγους που θα τραβήξει όλο τον φίλαθλο κόσμο στις 11 Αυγούστου στο «Ανθή Καραγιάννη».

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, σε μία γενναιόδωρη και πέρα ως πέρα απλόχερη κίνηση, αποφάσισε τα έσοδα του αγώνα αυτού να διατεθούν στα ταμεία του Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ και του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΠΕΡΝΗΣ, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο να κάνουν το καλύτερο δυνατό οικονομικό ξεκίνημα για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

     

     

    Comments are closed.