Bookmarks

    Η Επιτροπή Πρωταθλήματος και Προγραμμάτων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, αποφάσισε για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο να μη γίνουν δεκτά τα πάγια αιτήματα των σωματείων, όσον αφορά την ημέρα και την ώρα διεξαγωγής των αγώνων πρωταθλήματος.

     

    Αντιθέτως όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, θα γίνονται δεκτά τα αιτήματα των σωματείων που είναι συγκεκριμένα, όπως π.χ. όταν έχουν μία εκδήλωση (γάμο, βάφτιση, χορό, πανηγύρι, κλπ.) και αφού βέβαια το αναλυτικό πρόγραμμα δεν έχει εκδοθεί και αναρτηθεί στη σελίδα της Ένωσης.

     

    Παράλληλα στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η Επιτροπή Πρωταθλήματος και Προγραμμάτων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, αναφέρονται και τα εξής:

    -«Με τον τρόπο αυτό θα προσπαθήσουμε στο μέτρο του δυνατού να έχουμε μια δίκαιη και ίση μεταχείριση προς όλα τα σωματεία μας. Τα όποια αιτήματα θα πρέπει απαραιτήτως να κατατίθενται εγγράφως και έγκαιρα στην Ένωση, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα υλοποίησης τους.

    Παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους παράγοντες να βοηθήσουν στην εφαρμογή του νέου αυτού μέτρου, ούτως ώστε να παγιωθεί μέσα στο μυαλό όλων μας η αίσθηση της αξιοπιστίας και της δικαιοσύνης, γεγονός που θα συμβάλλει καθοριστικά στην πρόοδο του τοπικού μας ποδοσφαίρου».

     

    Comments are closed.