Bookmarks

    Κατόπιν απόφασης της Διοίκησης της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και όπως έγινε γνωστό με σχετικό δελτίο τύπου, παρατείνεται η Προπώληση των Καρτών Διαρκείας για τα Διαζώματα Β και Γ στην προνομιακή τιμή των 80 ευρώ μέχρι τις 14 Αυγούστου.

     

    Παράλληλα έγινε γνωστό ότι εξαντλήθηκαν πλέον όλα τα Διαρκείας για το Διάζωμα Α (Δυτική Κερκίδα-55άρια)!
    Από 16 /8 θα ισχύσουν οι κανονικές τιμές των 100 ΕΥΡΏ

    Τέλος να αναφέρουμε ότι ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Συλλόγου αισθάνονται τη υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά τον κόσμο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας για την άμεση ανταπόκρισή του στο κάλεσμα του Συλλόγου για την προμήθεια των Καρτών Διαρκείας. Όπως σημειώνεται για ακόμη μία φορά οι φίλες και οι φίλοι δείχνουν την μεγάλη τους αγάπη για την Ομάδα έμπρακτα και έγκαιρα.
    Αποδεικνύεται και αυτή την φορά, ότι όσο περισσότερο βοηθάμε οικονομικά την προσπάθεια που γίνεται,, τόσο περισσότερο μας δίνεται και η δυνατότητα για την απόκτηση αξιόλογων καλαθοσφαιριστών, όπως γίνεται και φέτος!
    Είμαστε σίγουροι ότι τα νέα αποκτήματα της ΕΝΩΣΗΣ, μαζί με το εξαιρετικό δυναμικό που έχει ήδη παραμείνει, θα οδηγήσουν και πάλι την Ομάδα μας σε μία Επιτυχημένη Πορεία στο φετινό δύσκολο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας!

    Comments are closed.