Bookmarks

    Ενόψει της έναρξης του Κυπέλλου και των Πρωταθλημάτων το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλα, ενημερώνει όλα τα σωματεία της δύναμης της και εφιστά την προσοχή, καθώς σε όλους τους αγώνες υποχρεούνται να έχουν μαζί τους και να παραδίδουν στο διαιτητή:

     

    α. Τα δελτία αθλητικής ιδιότητας των ποδοσφαιριστών

    β. Κατάσταση υγείας των ποδοσφαιριστών, κατάλληλα συμπληρωμένη και θεωρημένη, στην οποία όλοι οι ποδοσφαιριστές που αναγράφονται θα έχουν καταθέσει στην ΕΠΣΚ πράξη συναίνεσης προσωπικών δεδομένων

    γ. Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή ή Προπονητών

    δ. Αντίγραφο θεωρημένο με τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου

    ε. Κατάσταση με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που έχουν καταθέσει πράξη συναίνεσης προσωπικών δεδομένων.

     

    Ιδιαίτερη προσοχή:

    Μάλιστα στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, αναφέρει τα εξής:

     

    -«Παρακαλούνται όλοι οι παράγοντες να καταθέσουν τις καταστάσεις υγείας των ποδοσφαιριστών τους και τις πράξεις συναινέσεις για τα προσωπικά τους δεδομένα έως και την Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018. Διότι υπάρχει ο κίνδυνος να υπάρξει πρόβλημα στη συμμετοχή τους στους αγώνες. Δηλαδή είναι δύσκολο ως αδύνατο να αρχειοθετούν περί τις 1500 – 1800 πράξεις συναινέσεις ποδοσφαιριστών στο σύστημα και εν συνέχεια να γίνει ο έλεγχος της κατάστασης υγείας  αλλά και να παραδοθεί στα σωματεία η θεωρημένη η συνολική κατάσταση με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που  κατέθεσαν πράξη συναίνεσης για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα.

    Δεν θα γίνονται δεκτές καταστάσεις στις οποίες συμπεριλαμβάνονται  ποδοσφαιριστές που δεν έχουν προσκομίσει πράξη συναίνεσης..

    Προσοχή θέλουμε να σας βοηθήσουμε προκειμένου να εξαλείψουμε και την παραμικρή πιθανότητα να συναντήσετε πρόβλημα. Για διευκρινήσεις επικοινωνήστε με κάθε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Καβάλας πολύ σημαντικό και θα μας διευκολύνει αφάνταστα το γεγονός να συμπληρώνεται η κατάσταση υγείας με απόλυτη αλφαβητική σειρά των ονοματεπωνύμων των ποδοσφαιριστών».

     

    Comments are closed.