Bookmarks

    Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Νέστου βρίσκεται στο τελευταίο του στάδιο και συνεχίστηκε με δύο ακόμη μεταγραφές στις οποίες προχώρησε η ομάδα της Χρυσούπολης στο πλαίσιο της συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Πιο συγκεκριμένα και ενώ η προετοιμασία βρίσκεται σε εξέλιξη, μετά την ανακοίνωση της απόκτηση του Καθάριου, το συγκρότημα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη προχώρησε στην απόκτηση ακόμα δύο παικτών και ο λόγος γίνεται για τον 24χρονο τερματοφύλακα Χάρη Χαραλαμπίδης και τον ποδοσφαιριστή Δήμος Τζελέπης. Ο πρώτος να σημειώσουμε ότι έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Δόξας Δράμας, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Ορφέα Ελευθερούπολης και ΑΟ Λεβάντε. Από την άλλη πλευρά ο Δήμος Τζελέπης είναι εξτρέμ και αποκτήθηκε από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολη ενώ την προηγούμενη περίοδο αγωνίστηκε στον Έβρο Σουφλίου.

     

    Η ανακοίνωση του Νέστου Χρυσούπολης

    Ειδικότερα στην ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το διοικητικό συμβούλιο του Νέστου Χρυσούπολης αναφέρει τα εξής:

    -«Ακόμα δύο προσθήκες για τη Νεστάρα μας. Ο Χάρης Χαραλαμπίδης τερματοφύλακας, και ο Δήμος Τζελέπης εξτρέμ. Καλώς ήρθατε στη Νεστάρα μας»!

    Τέλος να αναφέρουμε ότι το συγκρότημα της Χρυσούπολης βρίσκονται κοντά σε μια ακόμα μεταγραφική η οποία αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες μας να προκαλέσει αίσθηση, με την απόκτηση ενός ικανότατου παίκτη ο οποίος αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

     

    Comments are closed.