Bookmarks

    Απόλυτη και δικαιολογημένη ικανοποίηση επικρατεί στον Α.Ο.Κ. από την προετοιμασία που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για διάστημα 10 ημερών στο αθλητικό κέντρο του Βώλακα της Δράμας.

     

    Επρόκειτο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας της Καβάλας η οποία κύλησε ομαλότατα και κυρίως χωρίς αξιοσημείωτα αγωνιστικά προβλήματα για τους παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη. Με τον ίδιο και τους συνεργάτες του, να ρίχνουν μεγάλο βάρος σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των παικτών καθώς και σε θέματα τακτικής. Εκείνο βέβαια το οποία πρέπει να τονίσουμε ότι ο τεχνικός των «Αργοναυτών» Παύλος Δερμιτζάκης έβγαλε πολλά και χρήσιμα φιλικά παιχνίδια που έδωσε ο Α.Ο.Κ. στο Αθλητικό κέντρο του νομού Δράμας, με τη Δόξα Βώλακα και τον Πανδραμαϊκό και τα οποία θα τον βοηθήσουν σε μέγιστο βαθμό για τον σχεδιασμό των πλάνων του εν άψη των αγωνιστικών υποχρεώσεων που θα ακολουθήσουν σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

     

    Τα μεταγραφικά

    Σε ότι έχει να κάνει με το μεταγραφικό κομμάτι του Α.Ο.Κ., να τονίσουμε ότι  ο ποδοσφαιριστής Σταύρος Σούλης που αγωνίστηκε στο β` ημίχρονο στο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Πανδραμαϊκού θα παραμείνει στην Καβάλα για να δοκιμαστεί εκ νέου στο επόμενο φιλικό ενώ αντίθετα δεν προχώρησε το θέμα της απόκτησης του Πάτρικ Παπαχριστοδούλου που δοκιμάστηκε από τον τεχνικό της ομάδας της Καβάλας Παύλο Δερμιτζάκη σε δυο φιλικά παιχνίδια με Κ-20 του ΠΑΟΚ και τη Δόξα Βώλακα.

     

    Comments are closed.