Bookmarks

    Παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό του Αετού Ορφανού, εν μέσω της προετοιμασίας αποτελεί ο βασικός κεντρικός αμυντικός της ομάδας Παναγιώτης Μαυρομμάτης.

     

    Να θυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια του περυσινού πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο Παναγιώτης Μαυρομμάτης  ήταν βασικός στους περισσότερους αγώνες ενισχύοντας την άμυνα του Αετού Οραφνού είτε σαν στόπερ, είτε ως δεξιός πλάγιος αμυντικός. Η λύση της συνεργασίας του μάλιστα με την ομάδα του Παγγαίου μάλον προκάλεσε έκπληξη.

    Σε ότι έχει να κάνει με το μεταγραφικό κομμάτι να σημειώσουμε ότι ο Αετός Ορφανού  ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του, τον επιθετικό  ποδοσφαιριστή Γιώργο Παυλίδη ο οποίος κατά τη διάρκεια της περυσινής περιόδου αγωνίστηκε στον Πανδραμαϊκό και ήταν πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Δράμας.   Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, το όνομα του είχε ακουστεί για τον Α.Ο.Κ. κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού που διανύουμε. Τέλος και σε ότι έχει να κάνει με το κομμάτι των μεταγραφών να σημειώσουμε ότι η διοίκηση του Αετού Ορφανού τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προχωρήσει σε τουλάχιστον σε μία ακόμη μεταγραφή.

     

    Την Τετάρτη (22/8) φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα

    Και ενώ η προετοιμασία βρίσκεται σε εξέλιξη και κυλάει ομαλότατα να τονίσουμε ότι την Τετάρτη (22/8) στις 6 το απόγευμα ο Αετός Ορφανού στο Οφρύνιο θα υποδεχθεί σε φιλικό παιχνίδι τον Αγροτικό Αστέρα σε δυνατό φιλικό τεστ για την ομάδα του Δημήτρη Σίτσα.

     

    Comments are closed.