Bookmarks

    Μέσα στο κατακαλόκαιρο οι παράγοντες του Ηρακλή Καβάλας, πήραν πολύ ζεστά την επιστροφή της ομάδας σε ποδοσφαιρική δράση τη νέα σεζόν 2018-2019 και ήδη το συγκρότημα του Γιάννη Γκιόκα έχει ενισχυθεί σε πολύ σημαντικό βαθμό.

     

    Να σημειώσουμε ειδικότερα ότι η ομάδα του Ηρακλή Καβάλας μέχρι τώρα έχει προχωρήσει σε 13 μεταγραφές, έπεται και συνέχεια ενώ προπονητής του καβαλιώτικου συλλόγου θα είναι ο Γιάννης Γκιόκας.

     

    Αναλυτικά οι 13 ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν και θα εμπλουτίσουν το έμψυχο δυναμικό του Ηρακλή Καβάλας, είναι οι εξής:

    Πριονίδης (τερματοφύλακας) από Ορφέα Ελ,  Μπατζώνης (τερματοφύλακας) από Μ. Α Φιλίππων, Χ. Καπετανκωνσταντής από Ολυμπιακό Καβάλας, Χατζηγεωργίου από Ολυμπιακό Καβάλας, Σ. Σεμερτζίδης από ΑΕΚ Καβάλας,  Καλούδης από Βύρωνα Καβάλας, Γλεντίδης από Ατρόμητο Χαλκερού, Κατσίκας από Άγιο Λουκά, Ποτόλιας από Άγιο Λουκά, Ευστρατιάδης από ομάδα Έβρου, Ποτηρένιας από Βύρων Καβάλας, Αντωνιάδης από Αστέρα Φωλιάς και Οικονόμου από Μ. Α Φιλίππων.

    Από κει και πέρα να τονίσουμε ότι στις βασικές προτεραιότητες της διοίκησης είναι να προωθηθούν στη ανδρική ομάδα του Ηρακλή, 6 με 7 νεαροί και ταλαντούχοι παίκτες από το εφηβικό τμήμα προκειμένου να αποκτήσουν τις ανάλογες εμπειρίες.

     

    Comments are closed.