Bookmarks

    Μετά τη μεταγραφική ενίσχυση και την απόκτηση εννέα (9) ποδοσφαιριστών ο Μ. Α Ορφανίου οριστικοποίησε τη συμφωνία του με τον προπονητή Μπάμπη Χρυσοστομίδη. με τον οποίο θα πορευτεί στο νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας. 

     

    Να θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι του 1988 ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης είχε πάρει μεταγραφή στον Μ. Α Ορφανίου και σήμερα 30 χρόνια μετά επιστρέφει στην ίδια ομάδα αλλά σε άλλο πόστο. Από τον ΜΑ Ορφανίου σαν ποδοσφαιριστής είχε πάρει μεταγραφή και στον Α.Ο.Κ., ενώ πέρυσι  Μπάμπης Χρυσοστομίδης  στο τέλος του πρωταθλήματος εργάστηκε στην Ελπίδα Σκουτάρεως. Την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι τα περάσματα του ως προπονητής από το νομό Καβάλας είναι αρκετά και αυτό γιατί ο τεχνικός Μπάμπης Χρυσοστομίδης κατά το παρελθόν εργάστηκε με επιτυχία, στα ομάδες του Ορφέα Ελευθερούπολης, του Νέστου Χρυσούπολης αλλά και του Άρη Ακροποτάμου.

    Την ίδια ώρα να αναφέρουμε ότι  ανακοινώθηκαν από τον ΜΑ Ορφανίου και τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της και αυτά είναι τα εξής:

    Στις 5 Αυγούστου με τον Δραβήσκο, στις 8 του ίδιου μήνα με τους Πιερείς, στις  12/8 εκτός έδρας με Ροδολίβος, στις 14 Αυγούστου με 1800 ΣΑ, στις 18 του ίδιου μήνα εντός έδρας με Καμήλα και στις 22 του μήνα εκτός έδρας με τον Φρίξο Πλατανοτόπου.

     

    Οι προσθήκες στον ΜΑ Ορφανίου

    Στο ρόστερ του Μ.Α Ορφανίου την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο προστέθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές:

    Λευτέρης Τοπαλίδης (Τερματοφύλακας)

    Θεόδωρος Αναστασιάδης (Τερματοφύλακας)

    Χαρίλαος Κονσολίδης (Αμυντικός)

    Γώργος Πετρίδης (Μέσος)

    Ιωσήφ Τσιφτελίδης (Μέσος)

    Αλμπίν Κοτίλι (Μέσος)

    Γιώργος Κουκουτσής (Μέσος)

    Γιώργος Παπαδόπουλος (Μεσοεπιθετικός)

    Γιώργος Ζαχαριάδης (Επιθετικός)

     

     

     

     

    Comments are closed.