Bookmarks

    Στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού επικεντρώνεται το μεγάλο ενδιαφέρον των διοικούντων στον Α.Ο.Κ. και μάλιστα το 10ήμερο που θα ακολουθήσει είναι ιδιαίτερα καθοριστικό σχετικά με τις επιλογές των ποδοσφαιριστών που θα γίνουν αφού σε δύο περίπου εβδομάδες θα ξεκινήσει η προετοιμασία των «Αργοναυτών».

     

    Όποιες κινήσεις με αποτελέσματα έχουν γίνει μέχρι τώρα αφορούν το έμψυχο δυναμικό από το περυσινό ρόστερ του Α.Ο.Κ. και πλην της περίπτωσης του τερματοφύλακα Δήμιζα όλες οι υπόλοιπες περιπτώσεις των παικτών, δείχνουν ότι έχουν κλείσει. Από κει και πέρα να τονίσουμε ότι ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης εντείνει τις προσπάθειες του, για τον εμπλουτισμό του υπάρχοντος ρόστερ. Ήδη έχουν εξεταστεί κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της ομάδας της Καβάλας και τις επόμενες ημέρες όπως αναφέρουν πληροφορίες μας, θα έχουμε τα πρώτα ποθητά αποτελέσματα στην κατεύθυνση της μεταγραφικής ενίσχυσης.

     

    Στον Βώλακα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

    Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας έχει ξεκινήσει και στις 27 και 28 Ιουλίου έχουν προγραμματιστεί για να πραγματοποιηθούν οι εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 30 Ιουλίου και το πρώτο μέρος της θα πραγματοποιηθεί και ειδικότερα στο αθλητικό κέντρο του Κρυονερίου. Από κει και πέρα η αποστολή του Α.Ο.Κ. θα βρεθεί από τις 16 μέχρι τις 26 Αυγούστου στο προπονητικό κέντρο όπου έκανε και πέρσι το βασικό στάδιο, στο  Βώλακα Δράμας. Ένα αθλητικό κέντρο το οποίο βρίσκεται σε υψόμετρο 900 μέτρων και εκεί ο Παύλος Δερμιτζάκης και οι συνεργάτες του, θα βάλουν τις βάσεις για να «χριστεί» ο νέος Α.Ο.Κ., με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις. Σε όλα τα παραπάνω να προσθέσουμε σε ότι αφορά το Super Cup της Ε.Π.Σ. Καβάλας στο οποίο ο Α.Ο.Κ. θα συμμετάσχει ως ο κυπελλούχος της τοπικής Ένωσης, θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή της Α’ κατηγορίας Κεραυνό Πέρνης, σε αγώνα που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Αυγούστου.

     

    Τα διαρκείας εισιτήρια

    Τέλος να αναφέρουμε ότι ήδη στον Α.Ο.Κ. έχουν αποφασίσει για τις τιμές των διαρκείας εισιτηρίων που θα ισχύσουν τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο και οι οποίες αναμένεται να ανακοινωθούν από τη διοικούσα επιτροπή τις επόμενες ημέρες.

     

    Comments are closed.