Bookmarks

    Προ των πυλών βρίσκεται το Footvolley 2 vs 2, το οποίο αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και φέτος και διοργανώνεται για 4η συνεχόμενη χρονιά στο Beach Bar «Πεπόνι». 

     

    Πρόκειται για μία διοργάνωση που αποτελεί γιορτή και το καλοκαίρι που διανύουμε όπως και τα προηγούμενα, σε ένα event  για μικρούς και μεγάλους. Ανάλογο ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι υπάρχει και για την φετινή διοργάνωση η οποία έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 7 και 8 Ιουλίου. Όπως έγινε γνωστό από τους διοργανωτές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέχρι και λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή του τουρνουά, στο Beach Bar «Πεπόνι», αλλά και στη σελίδα της διοργάνωσης στο facebook: «FootVolley Tournament – Kavala».

    Σε ότι έχει να κάνει με την φετινή διοργάνωση να σημειώσουμε ότι η δήλωση συμμετοχής κοστίζει 10 ευρώ κατά άτομο με τους διοργανωτές και όπως είναι αναμενόμενο να περιμένουν συμμετοχές από όλη την Ελλάδα αλλά και ακόμη από την Λατινική Αμερική.  Όπως στο περυσινό τουρνουά έτσι και φέτος στο 4ο FootVolley Tournament – Kavala θα υπάρχουν πλούσια δώρα για τους τέσσερις πρώτους νικητές.

    Το 1o έπαθλο για τους νικητές είναι ένα 4ήμερο ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη για 2 άτομα, προσφορά της Kavala Tours-Travel.

    Τα προηγούμενα χρόνια είχε κλέψει την παράσταση ο Ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος που κέρδισε το 2ο και 3ο τουρνουά με συμπαίκτες τους Ανδρέα Παπαδομανωλάκη και Ουέλιγκτον.

    Τέλος να θυμίσουμε ότι το 1ο τουρνουά είχε κατακτήσει το δίδυμο των ποδοσφαιριστών, Μάνος Αποστολίδης και Γιάννης Χλωρός, δύο παίκτες οι οποίοι όπως είναι γνωστό πέρασαν και από τον Α.Ο.Κ..

    Comments are closed.