Bookmarks

    Ο σύλλογος Α.Ο. Ορμή, συμμετείχε με δύο αθλητές στο 3ο Διεθνές τουρνουά Πυγμαχίας «International Tiger Boxing Cup» που έγινε στα Γιάννενα στις 5-6/7 με  διοργανωτή τον τοπικό σύλλογο «Tiger Boxing Club» υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας.

     

    Ο νεαρός Γιώργος Κατσαρός έπαιξε με τον Κύπριο Κιλίν Μουράτ στην κατηγορία 44 κιλών  και κέρδισε στα σημεία. Στη συνέχεια έκανε σπάιρινγκ με αθλητές άλλων συλλόγων της κατηγορίας του. Αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες που θα τον βοηθήσουν στο μέλλον.

     

    Ο Βαγγέλης Χαραλαμπίδης αγωνίστηκε στην κατηγορία 60 κιλών με αντίπαλο τον Μιχάλη Μπονόβα από τον τοπικό σύλλογο, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, μια από τις καλύτερες του μέχρι σήμερα όμως ηττήθηκε. Η εμφάνιση αυτή απέδειξε ότι υπάρχει μέλλον και η δουλειά συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

    Στην διοργάνωση συμμετείχαν σύλλογοι από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Γερμανία, το Μαυροβούνιο και την Αλβανία.  Συνοδός-προπονητής των αθλητών του Α.Ο. Ορμή ήταν ο προπονητής του συλλόγου μας, Μπάμπης Αραμπατζής.

     

    Comments are closed.