Bookmarks

    Από το απόγευμα της Δευτέρας (30/7) σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία των «Αργοναυτών» στο πλαίσιο της συμμετοχής του Α.Ο.Κ. στο νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και σίγουρα η δουλειά που περιμένει όλους όσους βρίσκονται εντός των αποδυτηρίων αναμένεται να είναι πολύ σκληρή και επίπονη.

     

    Από την πλευρά του μάλιστα ο νέος προπονητής του Α.Ο.Κ. Παύλος Δερμιτζάκης στις δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι σύντομα θα γίνουν 3 ακόμη μεταγραφές ενώ ζήτησε τη συμπαράσταση των καβαλιωτών φιλάθλων για να γίνει πράξη η άνοδος.

     

    Οι δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη

    Ειδικότερα στην πρώτη του Α.Ο.Κ. ο νέος προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης στις δηλώσεις που έκανε σημείωσε τα εξής:

     

    -«Ξεκινάει ένα ευχάριστο ταξίδι για την ομάδα μας και ο βασικός μας στόχος είναι συγκεκριμένος, να διεκδικήσουμε δηλαδή την άνοδο στην κατηγορία. Κρατήσαμε το 60% του περσινού ρόστερ της ομάδας, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά. Μπήκαμε σε μια μεταγραφική περίοδο με παίκτες που έχουν όρεξη,  έχουν διάθεση και ταιριάζουν στη φιλοσοφία και το στόχο που έχουμε θέσει. Εκείνο το οποίο θέλω να τονίσω είναι το ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνουν τρεις ακόμη προσθήκες και θεωρώ ότι θα δημιουργήσουμε ένα σύνολο τέτοιο για να μπορούμε να το υποστηρίξουμε. Σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία  που είναι το Α και το Ω για όλες τις ομάδες για να μπορέσεις και να χτίσεις για όλη την αγωνιστική σεζόν.  Εύχομαι υγεία και αγωνιστική ετοιμότητα σε όλους τους ποδοσφαιριστές.  Ευχαριστώ τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας που βρίσκεται στην πρώτη συνάντηση του Α.Ο.Κ. και εύχομαι η ομάδα να τους κάνει υπερήφανους. Η φιλοσοφία που έχω είναι να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα μπορέσει να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

    Να το ευχαριστιέται ο κόσμος που θα έρχεται στο γήπεδο και φυσικά να έρχονται και τα καλά αποτελέσματα.  Οι μεταγραφές που θα γίνουν είναι στις θέσεις του τερματοφύλακα, του στόπερ και ενός ακραίου επιθετικού. Είμαστε πολύ κοντά στους μεταγραφικούς στόχους που έχουμε βάλει και τις επόμενες ημέρες πιστεύω ότι θα ανακοινωθούν τα ονόματα των παικτών που θα αποκτηθούν. Εκτιμάω πάρα πολύ το κομμάτι της προετοιμασίας και θα προσπαθήσω να είναι έτοιμο το ρόστερ. Το σίγουρο είναι ότι διοίκηση δε θα πει όχι αν έχουμε κάποιο πρόβλημα σε μια θέση και θελήσουμε να πάρουμε έναν ακόμη παίκτη».

     

    Comments are closed.