Bookmarks

    Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας προχώρησε στην 3η μεταγραφής της κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε αφού μετά τους Φλιάτη, Ναούμη, ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της.  τον Αλέξανδρο Σταματογιάννη.

     

    Να θυμίσουμε ότι ο καλαθοσφαιριστής Αλέξανδρος Σταματογιάννης κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου που διανύσαμε αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Ανατόλια. Είναι γεννημένος στις 16 Δεκεμβρίου του 1997, έχει ύψος 2,04 και είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Κ-20 και Κ-18.

     

    Σε εξέλιξη η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

    Την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι από τη διοίκηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας είναι σε εξέλιξη η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας που θα ισχύσουν για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.  Μάλιστα να τονίσουμε ότι η διοίκηση της αποφάσισε την πρώτη περίοδος διάθεσης τους να ισχύσουν προνομιακές τιμές. Μέχρι τις 31 Ιουλίου λοιπόν όσοι θελήσουν να τα προμηθευτούν θα έχουν μια έκπτωση που κυμαίνεται από 15 έως 60 ευρώ, ανάλογα με την θέση που θα επιλέξουν στην κερκίδα. Η κανονική τιμή για την κερκίδα, πίσω απ’ την μπασκέτα, απ’ την πλευρά της κεντρικής εισόδου, θα κοστίζει 55 ευρώ αντί για 70, για την ευθεία 80 ευρώ αντί για 100, ενώ για τις θέσεις VIPS 240 αντί για 300 ευρώ.

     

    Η ανακοίνωση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας αναφέρει τα εξής:

    -«Από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2018-19 η ομάδα μας θα κοσμεί και πάλι τα «σαλόνια» της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Είμαστε σίγουροι ότι και φέτος θα ζήσουμε αξέχαστες μπασκετικές στιγμές και συγκινήσεις στους 15 εντός έδρας αγώνες που θα δώσουμε στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου»! Οι φίλαθλοι της Ένωσης ήταν και παραμένουν πάντοτε η «ψυχή» του συλλόγου, δίνοντας σε κάθε αγώνα το βροντερό παρών τους και στηρίζοντας οικονομικά την προσπάθεια την Ένωσης, βασική προϋπόθεση για την φετινή επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας.

    Η διοίκηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η προπώληση των καρτών διαρκείας με προνομιακές μειωμένες τιμές για όσους τις προπληρώσουν μέχρι 31 Ιουλίου!

    Αναλυτικά οι κανονικές και οι προνομιακές τιμές των καρτών διαρκείας έχουν ως εξής:

    1. Για το διάζωμα Α (ανατολική κερκίδα), η κανονική τιμή είναι 70 ευρώ και η προνομιακή 55 ευρώ.
    2. Για τα διαζώματα Β και Γ (ευθεία), η κανονική τιμή είναι 100 ευρώ και η προνομιακή 80 ευρώ.
    3. Για το διάζωμα VIPS (κέντρο), η κανονική Τιμή είναι 300 ευρώ και η προνομιακή 240 ευρώ.
    4. Γενική είσοδος 10 ευρώ για κάθε εντός έδρας αγώνα.
    5. Για το διάζωμα Δ (δυτική κερκίδα), δωρεάν είσοδος για όλα τα παιδιά της ακαδημίας μας.

    Οι φίλαθλοι της ομάδας που επιθυμούν να τύχουν της προνομιακής έκπτωσης θα μπορούν να προπληρώνουν τις κάρτες διαρκείας στα γραφεία του συλλόγου στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου», μέχρι τις 31 Ιουλίου.
    Ώρες λειτουργίας γραφείων: από Δευτέρα έως και Παρασκευή 09.30 – 13.00
    Πληροφορίες στο τηλέφωνο : 2510 232422».

    Comments are closed.