Bookmarks

    Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι αγώνες στίβου «Δαβιτζόγλεια 2018» οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» στη μνήμη του Καβαλιώτη αθλητή Εύθυμη Δαβιτζόγλου και στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Καβάλας, αναφέρονται τα εξής:

     

    -«Σημειώθηκαν πολύ μεγάλες επιδόσεις, οι οποίες αποτελούν είτε τις κορυφαίες της χρονιάς στην Ελλάδα, είτε ατομικά ρεκόρ είτε ρεκόρ σταδίου.

    Επίσης κάποιοι αθλητές σημείωσαν στην τελευταία τους ευκαιρία επιδόσεις, οι οποίες πιθανότατα θα τους δώσουν το δικαίωμα συμμετοχής στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Βερολίνο.

    Πάνω από 250 αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό συμμετείχαν στην κορυφαία αυτή διοργάνωση αφιερωμένη στην μνήμη του τεράστιου Καβαλιώτη αθλητή Εύθυμη Δαβιτζόγλου.

    Την απονομή στους νικητές του αγωνίσματος που διέπρεψε, την σφυροβολία, έκαναν από κοινού ως ένδειξη τιμής, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, κύριος Στέφανος, η δήμαρχος Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα και η αδελφή του Εύθυμη Δαβιτζόγλου, Σούλα Γεωργούλη.

    Αθλητές και διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2019».

     

    Comments are closed.