Bookmarks

    Στην απόκτηση τεσσάρων (4) ποδοσφαιριστών για τους οποίους έχει προσωπική άποψη και γνώση ο προπονητής Δημήτρης Σίτσας προχώρησε τις τελευταίες ημέρες ο Αετός Ορφανού Ορφανού αφού εντάχθηκαν στο δυναμικό του οι Βαταμίδης, Πατσιαβάς, Τεμπερεκίδης και Δουζδαμπάνης.

     

    Ο 22χρονος Βαταμίδης που ξεχώρισε στο τουρνουά του Θόδωρου Κάντα στο οποίο βρέθηκαν και οι προπονητές της Τελσταρ,  αλλά και ο νυν προπονητής του Δημήτρης Σίτσας που σημείωσε το όνομα του, είναι κεντρικός μέσος κι έρχεται να καλύψει το κενό, που άφησε η αποχώρηση του Φίλιππου Τσαμπέγια. Την περασμένη σεζόν αγωνίζονταν στον Φοίνικα Αγ. Μαρίνας Χρυσοχούς, ομάδα Β’ Εθνικής της Κύπρου, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε ΕΝΑΔ, Παύλο Μελά, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Αγροτικο Αστέρα.

    Από κει και πέρα να τονίσουμε ότι ο ποδοσφαιριστής Πατσιαβάς είναι 21χρονος (11/3/1997) μεσοεπιθετικός και ο οποίος αγωνίστηκε στην Κ-20 του Άρη Θεσσαλονίκης και την περασμένη σεζόν ήταν στην ΑΕ Χαριλάου. Από την άλλη πλευρά ο Τεμπερεκίδης είναι 21 ετών (14/5/1997), αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και την προηγούμενη ποδοσφαιρική περίοδο ήταν στον Παναιγιάλειο.

    Τέλος, ο Δουζδαμπάνης είναι 19 ετών (3/1/1999), αγωνίζεται ως επιθετικός κι έρχεται δανεικός από την Κ-20 του Άρη. Ο Δουζδαμπάνης ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας Νέων της Θεσσαλονίκης, που κατέκτησε το αντίστοιχο πρωτάθλημα στη Football League. Μάλιστα Αετός με τις τέσσερεις αυτές  όπως όλα δείχνουν ο Αετός Ορφανού με τις συγκεκριμένες 4 μεταγραφές κλείνει το ρόστερ του, στο πλαίσιο της συμμετοχής της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

     

     

    Comments are closed.