Bookmarks

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο σημειώνει ότι, εφαρμόζοντας πιστά τους νόμους και κανονισμούς που διέπουν το άθλημα του ποδοσφαίρου, αλλά και θέλοντας να συμβάλλει στην ορθή λειτουργία των σωματείων – μελών της Ένωσής μας, ενημερώνει τα παρακάτω:

     

    Το Δελτίο πιστοποίησης προπονητή είναι το μοναδικό έγγραφο από πλευράς των προπονητών, που συνοδεύει τα Δελτία των ποδοσφαιριστών. Χωρίς την κατάθεσή του ουδείς δικαιούται να ασκεί καθήκοντα προπονητή εντός της τεχνικής περιοχής. Σύμφωνα με τον ΚΑΠ, οι διαιτητές των αγώνων είναι υπεύθυνοι για τον έλεγχο όσων αναγράφονται στο ΦΑ. Επίσης, απαγορεύεται ένας ενεργός προπονητής ποδοσφαίρου, δηλαδή κάτοχος ταυτότητας τριετίας σε ισχύ, να εισέρχεται εντός αγωνιστικού χώρου με άλλη ιδιότητα. Τέλος, όλες οι ΠΑΕ και τα σωματεία υποχρεούνται να προσλαμβάνουν και να απασχολούν προπονητή (βλέπε σχετικά άρθρα 6, 10, 11, 12 και 13 Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου).

    Έκδοση Δελτίου πιστοποίησης λοιπών ερασιτεχνικών/τοπικών πρωταθλημάτων  

    Οι ΕΠΣ εκδίδουν Δελτίο πιστοποίησης προπονητή για τις ομάδες Ακαδημιών της Γ’  Εθνικής, καθώς και  της Α’ και Β’ τοπικής κατηγορίας  και για τα σωματεία που συμμετέχουν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Γυναικών.
    Δικαιολογητικά έκδοσης Δελτίου πιστοποίησης προπονητή:

    1) Αίτηση του σωματείου

    2) Φωτοτυπία ταυτότητας προπονητή UEFA ή ΕΠΟ με ημερομηνία λήξης 31.12.2018

    3) Δύο έγχρωμες φωτογραφίες

    4) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599 ότι ο ενδιαφερόμενος δεν εμπίπτει στα κωλύματα τα προβλεπόμενα εκ του Καταστατικού της ΕΠΟ και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τις διατάξεις του Καταστατικού και των Κανονισμών της ΕΠΟ

    5) Επίσημο αποδεικτικό υποβολής της πρόσληψης και πρωτότυπο ιδιωτικό συμφωνητικό με σωματείο, κατατεθειμένο στην αρμόδια ΔΟΥ (φωτοτυπία δε γίνεται δεκτή)

    6) Βεβαίωση μέλους σε σύνδεσμο προπονητών

    7) Καταβολή παραβόλου 100 Ευρώ στο ταμείο των ΕΠΣ

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση αντικατάστασης προπονητή, εκδίδεται υποχρεωτικά καινούργιο Δελτίο πιστοποίησης  στο όνομα του νεοπροσληφθέντος προπονητή και του σωματείου.

    Όλα τα ανωτέρω θα συνοδεύονται υποχρεωτικά από την πράξη συναίνεσης για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής, αυτού που έχει στα έγγραφά του δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.

     

    Comments are closed.