Bookmarks

    Ο Στέφανος Κουμπαράκης που κατάγεται από την Σύρο αλλά ανήκει στην ΕΠΣ Θράκης είναι ο μόνος διαιτητής από το γεωγραφικό μας διαμέρισμα που περιλαμβάνεται στην λίστα με τους 23 διαιτητές επιπέδου Super League. Κανείς άλλος δεν περιλαμβάνεται ούτε από την Θράκη ούτε από την ευρύτερη περιοχή, αφού κόβεται ακόμα και ο Σταύρος Μάνταλος από την Καβάλα.

     

    Επίσης δεν θα συνεχίσει ο Δημήτρης Στυλιάρας από την ΕΠΣ Αιτωλακαρνανίας, ο οποίος ξεκίνησε 62όμως την διαιτησία από την ΕΠΣ Θράκης την περίοδο που σπούδαζε στην Κομοτηνή. Παραμένει στους πίνακες ο Τζήλος της Λάρισας, ο οποίος επίσης ξεκίνησε την διαιτητική του καριέρα από την Θράκη και συγκεκριμένα από την Ξάνθη την περίοδο που ήταν στο Πολυτεχνείο.

    Πάντως η ευρύτερη περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης καλύπτει το κενό του καβαλιώτη διαιτητή Σταύορυ Μάνταλου με την άνοδο του Κοτσάνη της ΕΠΣ Δράμας στον πίνακα διαιτητών της Super League.

    Συνολικά δέκα είναι οι διαιτητές που τίθενται εκτός Super League. Ανάμεσά τους και ο Δημήτρης Θάνος που αποχώρησε από την ενεργό δράση. Πρόκειται για τους εξής:
    Καλογερόπουλος (Αθηνών)
    Στυλιαράς (Αιτ/νίας)
    Βάτσιος (Δ. Αττικής)
    Καραντώνης (Ημαθίας)
    Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
    Μάνταλος (Καβάλας)
    Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)
    Μπλάνας (Μεσσηνίας)
    Αρετόπουλος (Τρικάλων)
    Θάνος (Γρεβενών)

    Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κατσικογιάννης, Βάτσιος, Καραντώνης και Νεοφυτιάδης υποβιβάζονται στη Football League.

    Στη Super League προβιβάστηκαν οι Μανούχος (Αργολίδας), Κοτσάνης (Δράμας), Λάμπρου (Ευβοίας), Τάσης (Ηπείρου),
    Φωτιάδης (Καστοριάς), Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Φωτιάς (Πέλλας), Βρέσκας (Πιερίας), Γρατσάνης (Τρικάλων).

    Μετά από αυτά, ο νέος πίνακας διαιτητών της Super League έχει ως εξής: Ευαγγέλου, Παπαπέτρου, Μανούχος, Διαμαντόπουλος, Κουτσιαύτης, Κοτσάνης, Σιδηρόπουλος, Λάμπρου, Τάσης, Κομίνης, Σκουλάς, Κουμπαράκης, Φωτιάδης Φ., Σέζος, Τζήλος, Γκορτσίλας, Ζαχαριάδης, Παπαδόπουλος, Τσαμούρης, Φωτιάς, Βρέσκας, Γρατσάνης, Τζοβάρας.

     

    Comments are closed.