Bookmarks

    Την ερχόμενη Δευτέρα 2 Ιουλίου στις 8 το βράδυ σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Galaxy, στην Καβάλα θα γίνει η παρουσίαση του νέου προπονητή του Α.Ο.Κ. Παύλου Δερμιτζάκη στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ αλλά και στους καβαλιώτες φιλάθλους.

     

    Αυτό έγινε γνωστό στο σχετικό δελτίο τύπου και στο οποίο σημειώνεται ότι οι Γιώργος Γουνελάς και Νίκος Σουμουλίδης παραμένουν στο τεχνικό επιτελείο των «Αργοναυτών» και το οποίο θα πλαισιωθεί από τον Νίκο Τσαουσίδη ως υπευθύνου αποκατάστασης των ποδοσφαιριστών.

     

    Το δελτίο τύπου του Α.Ο. Καβάλα

    Αναλυτικά στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο και η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο. Καβάλα, αναφέρουν τα εξής:

     

    -«Το Διοικητικό Συμβούλιο και η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ, προσκαλούν όλο τον φίλαθλο κόσμο και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας μας, Παύλου Δερμιτζάκη.

     

    Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Δευτέρα 2 Ιουλίου και ώρα 20:00 στην αίθουσα “ΦΙΛΙΠΠΟΣ” του Ξενοδοχείου Galaxy.
    Παράλληλα, κάνουμε γνωστό πως λόγω και της φετινής τους σημαντικής προσφοράς, θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα μας ο Γιώργος Γουνελάς (υπευθ. φυσικής κατάστασης), Νίκος Σουμουλίδης (προπονητής τερματοφυλάκων), και Νίκος Τσαουσίδης (υπευθ. αποκατάστασης)».


    Comments are closed.