Bookmarks

    Στην επανασύσταση του τμήματος μπάσκετ προχωράει η ομάδα του Βύρωνα Καβάλας μετά την απόφαση του διοικητικού του συμβουλίου ενώ όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου που εκδόθηκε στη Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Ιουλίου θα ανακοινωθούν και επίσημα οι θέσεις όλων των υπευθύνων του τμήματος.

     

    Το δελτίο τύπου του Βύρωνα Καβάλας

    Ειδικότερα στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Βύρωνα Καβάλας, αναφέρει τα εξής:

    -«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας Βύρωνας  Καβάλας στην προσπάθεια του να αναδείξει τον ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ σε μια πηγή αθλητισμού της πόλης μας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επανασύσταση του τμήματος μπάσκετ.

    Θα πρέπει βέβαια να θυμίσουμε σε κάποιους ότι ο ΒΥΡΩΝΑΣ ήταν το σωματείο εκείνο που πρώτο αυτό ίδρυσε στην πόλη της Καβάλας το1968 ομάδα μπάσκετ η  οποία μετείχε σε διάφορες διοργανώσεις την περίοδο της δεκαετίας του ’70.

    Άμεσα συστήνεται ανδρικό τμήμα το οποίο και θα συμμετάσχει στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ από το προσεχές πρωτάθλημα και για την περίοδο 2018-2019.

    Από την πρώτη μέρα της διοίκησης μας, της διοίκησης Αριστείδη Καρίπογλου δεν σταματήσαμε ούτε λεπτό να εργαζόμαστε έτσι ώστε να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα, να γίνει ο ΒΥΡΩΝΑΣ πηγή αθλητισμού , είναι τεράστια η χαρά μας που μέρα με την μέρα υπάρχουν άνθρωποι όπως οι Χατζημόσχου Ευάγγελος, Χατζάτογλου Κωνσταντίνος, Παπανικολάου Παναγιώτης και Νεστορίδης Αλέξανδρος μας πλησιάζουν και μας προσφέρουν τις δυνάμεις τους έτσι ώστε να γίνει το όνειρό μας πραγματικότητα.

    Στη Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Ιουλίου θα ανακοινωθούν και επίσημα οι θέσεις όλων των υπευθύνων του τμήματος μπάσκετ.

    Καλωσορίζουμε λοιπόν και το τμήμα μπάσκετ στην οικογένεια του βόλεϊ και του ποδοσφαίρου».

     

    Comments are closed.