Bookmarks

    Στα γήπεδα από ένα άλλο πόστο θα συνεχίσει την καριέρα του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, του Α.Ο.Κ., της Ξάνθης, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του Μονάχου και άλλων ομάδων Χάρης Παππάς.

     

    Ο 35χρονος Παππάς που σταμάτησε εδώ και 1,5 χρόνο το ποδόσφαιρο με τελευταία του ομάδα την Καβάλα, αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στον Κεραυνό Πέρνης, ενώ ήταν και βοηθός προπονητή στις Ελπίδες Καβάλας.

     

    Η ανακοίνωση του Κεραυνού Πέρνης

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της πρωταθλήτριας της ΕΠΣ Καβάλας, ομάδας του Κεραυνού Πέρνης αναφέρει τα εξής: 

    -«Ο κ. ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΠΑΣ αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Τεχνικού Διευθυντή στην Ακαδημία του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΠΕΡΝΗΣ. Ο Χάρης Παππάς έχει αγωνιστεί στο υψηλότερο ποδοσφαιρικό επίπεδο με συμμετοχές στις εθνικές ομάδες και σε μεγάλες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η Αεκ, το Μόναχο 1860 καθώς και σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είναι κάτοχος NEW UEFA B και σε διαδικασία ένταξης για το UEFA A. Βασικός πυλώνας του στρατηγικού πλάνου του Δ. Σ του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΠΕΡΝΗΣ είναι να θεσπίσει έναν επαγγελματικό τρόπο λειτουργίας και σκέψης σε όλα τα επίπεδα τόσο στους προπονητές, τους γονείς όσο και στους μικρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας. Το Δ. Σ του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΠΕΡΝΗΣ με τιμή τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

    Comments are closed.