Bookmarks

    Μπροστά σε εξελίξεις, με αλλαγές προσώπων, αλλαγή φιλοσοφίας και πρακτικών και κυρίως λίγο πριν από την αλλαγή προσώπων βρίσκεται ο Ερασιτέχνης Α.Ο.Κ. ο οποίος μετά την παραίτηση του προέδρου του Γιώργου Λουπέλη και κάποιων άλλων μελών της διοίκησης του, οδηγείται σε εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

     

    Η αδυναμία χρηματοδότησης του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο.Κ. από τη σημερινή διοίκηση καθώς και η έλλειψη εξεύρεση λύσεων έφεραν την όλη κατάσταση σε αδιέξοδο με αποτέλεσμα μεγάλη μερίδα των διοικούντων του Ερασιτέχνη, να «σηκώσει τα χέρια» και να παραιτηθεί των αξιωμάτων που κατείχε. Από την προηγούμενη Δευτέρα (11/6) το καραβάκι ταξιδεύει ακυβέρνητο με την πίστη και την προοπτική να βρεθεί λύση  μέσα από τις εκλογές οι οποίες έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν την ερχόμενη Δευτέρα (18/6). Το Σάββατο (16/6) μάλιστα να τονίσουμε ότι μπορεί να χαρακτηρίσει αλλά και να «φωτογραφίσει» το αύριο της ομάδας αφού είναι η τελευταία ημέρα κατάθεση των υποψηφιοτήτων. Τα σενάρια που δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ημέρες μπορεί να αφήνουν ένα παράθυρο αισιοδοξίας στους «Αργοναύτες» αλλά μέχρι που να ξεκαθαρίσει το τοπίο, η όποια αγωνία υπάρχει στην αθλητική κοινωνία της Καβάλας θεωρείται δικαιολογημένη. Και αυτό διότι οι καβαλιώτες φίλαθλοι αλλά και όλοι εμείς κάθε καλοκαίρι γινόμαστε «μάρτυρες» πολλών σεναρίων τα οποία όμως πάντα και καθόλου τυχαία τις περισσότερες φορές οδηγήθηκαν σε «ναυάγιο». Σήμερα η εικόνα και η κατάσταση για το μέλλον του Α.Ο.Κ. ελάχιστες παρουσιάζει με σχέση με εκείνες που παρατηρήθηκαν τα τελευταία καλοκαίρια. Την «καυτή πατάτα» που κρατούσε, φρόντισε η απερχόμενη διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. να την πετάξει αλλά το βασικό ερώτημα εξακολουθεί να παραμένει για το ποιος θα την πιάσει. Βέβαια το σίγουρο είναι ότι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην ομάδα των προσώπων που θα πλαισιώσουν τη διοίκηση του Ερασιτέχνη και θα αναλάβουν να τρέξουν τον ποδοσφαιρικό ΑΟ.Κ. στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο Σωτήρης Δεληκάρης βασικός υποστηρικτής πέρυσι, εκ νέου θα είναι υποψήφιος και ενδεχομένως και ο Βασίλης Βακιρτζής σε αντίθεση με τους Γιώργο Λουπέλη, Χαράλαμπο Κουφατζή και κάποιους άλλους της απερχόμενης διοίκησης να μην είναι υποψήφιοι. Βέβαια μετά τις εκλογές θα διαφανεί καλύτερα το τοπίο σχετικά με εκείνα τα πρόσωπα θα αναλάβουν να σηκώσουν το οικονομικό βάρος και αυτοί δεν αποκλείεται να είναι οι Αντώνης Αντωνίου, Αντώνης Κατασμακίδης και 2-3 ακόμη πρόσωπα με οικονομική επιφάνεια από την Καβάλα.

    Στα υπόλοιπα τμήματα του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. να τονιστεί ότι ο Δημήτρης Αρβανιτίδης θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές που έρχονται. Πρόκειται για το πρόσωπο το οποίο τα τελευταία χρόνια τρέχει το κομμάτι του στίβο του Α.Ο.Κ. και μάλιστα με πετυχημένο τρόπο. Είναι γεγονός μάλιστα ότι το τμήμα αναβαθμίστηκε φέτος αφού έχει αρκετά νέα παιδιά να προπονούνται ενώ τα τελευταία χρόνια είχε συνήθως τον Αθανασίου στο τριπλούν και την Αρβανιτίδου επίσης στο τριπλούν και στο μήκος να συμμετέχουν στους αγώνες και μάλιστα να διακρίνονται. Από κει και πέρα να σημειώσουμε ότι και για το τμήμα του Καράτε θα είναι υποψήφιος ο  Απόστολος Γαλάνης που συμμετείχε  και στο προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο ως έφορος των δυναμικών αθλημάτων του καβαλιώτικου συλλόγου.    Το μεγάλο ερωτηματικό είναι και εξακολουθεί να παραμένει τι θα γίνει με το Βόλεϊ γυναικών και για το αν τελικά είναι υποψήφιος ο Νίκος Αγγελόπουλος που έχει εκφράσει τον προβληματισμό του για τα οικονομικά προβλήματα το τμήματος. Στο προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. συμμετείχε επίσης ως έφορος γυναικών στο τμήμα του Βόλεϊ ο Αχιλλέας Καρασαββίδης και στο τμήμα ανδρών είχε εκλεγεί ο Λάζαρος Κωνσταντινίδης ο οποίος είχε μία πολύ ουσιαστική και πολύ παραγωγική χρονιά στο συγκεκριμένο τμήμα του καβαλιώτικου συλλόγου.

     

    Τα ψέματα τελειώνουν

    Εν κατακλείδι να τονιστεί ότι τα ψέματα τελειώνουν και η αλήθεια είναι πολύ κοντά για να την μάθουμε όλοι. Έως τότε λίγο ακόμη υπομονή.

    Comments are closed.