Bookmarks

    Μία ακόμη και μάλιστα πολύ σημαντική νίκη στον μακρύ κατάλογο των επιτυχιών του πρόσθεσε ο καβαλιώτης αθλητής Παναγιώτης Τσοχαταρίδης, αυτήν την φορά κατά τη διάρκεια του τουρνουά Acropolis.

     

    Πιο συγκεκριμένα ο ταλαντούχος kickboxer Παναγιώτης Τσοχαταρίδης επικράτησε του αντιπάλου του, Αλέξανδρου Λαμάι στο τουρνουά Acropolis. Ο Καβαλιώτης αθλητής αγωνίστηκε στα -67 κιλά στα low kicks με τον αθλητή του Παντελή Τζαφέρη και δεν είχε πρόβλημα να κερδίσει καθαρά τον αγώνα. Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να τονιστεί ότι οι δύο παίκτες ανήκουν στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας. Βέβαια να σημειώσουμε ότι ο καβαλιώτης αθλητής Παναγιώτης Τσοχαταρίδης μετά και τη νέα αυτή επιτυχία του μίλησε στο Fightsports.gr τονίζοντας πως ο βασικός του στόχος είναι μια ακόμα διεθνή επιτυχία στο παγκόσμιο της WAKO που θα διεξαχθεί στην Ιταλία.

     

    Συγκεκριμένα ο αθλητής Παναγιώτης Τσοχαταρίδης δήλωσε τα εξής:

    -«Εδώ και ένα μήνα έχω ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία μου για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της WAKO που θα γίνει στην Ιταλία 16 με 23 Σεπτεμβρίου. Ήμουν πολύ καλά προετοιμασμένος για τον αγώνα μου τον Αλέξανδρο. Είχαμε ξανά παίξει μαζί στον ημιτελικό του Πανελληνίου Πρωτάθλημα της ΠΟΚ. Τον εκτιμώ πολύ σαν φίλος αλλά και σαν αθλητής. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την ομάδα μου που βρίσκεται πάντα δίπλα μου. Αλλά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε δύο ανθρώπους που μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Αθήνα, τον δάσκαλο Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο και τον δάσκαλο Διονύση Φιλιππόπουλο. Πάμε τώρα δυναμικά για το παγκόσμιο».

    Comments are closed.