Bookmarks

    Μπροστά σε διοικητικές εξελίξεις βρέθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Αστέρα Καβάλας μετά την απόφαση που πήρε ο Μιχάλης Παράσχου να παραιτηθεί από την θέση του προέδρου μετά το τέλος του τελευταίου διοικητικού συμβουλίου της ομάδας. 

     

    Να σημειώσουμε ότι ο ίδιος στο κείμενο της παραίτησης του δήλωσε κάθετα αντίθετος με συμπεριφορές και ενέργειες που, όπως τόνισε, δεν συνάδουν με την φιλοσοφία του και τον προσανατολισμό του συλλόγου. Πάντως να τονίσουμε ότι λίγες ημέρες μετά την δημοσιοποίηση της απόφασης του Μιχάλη Παράσχου, η διοίκηση του Αστέρα Καβάλας αποφάσισε να μην αναπληρώσει το κενό που προέκυψε στη θέση του προέδρου αλλά να προχωρήσει στην διενέργεια Γενικής Συνέλευσης για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του καβαλιώτικου συλλόγου.
    Έτσι μετά τη Γενική Συνέλευση των μελών του Αστέρα Καβάλας και τις εκλογές που διεξήχθησαν στις 7 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριων των Ποταμουδίων συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό συμβούλιο του καβαλιώτικου συλλόγου που αποτελείται από τους:
    Γιαμουρίδη Χαράλαμπο (Πρόεδρο)
    Πανακούλια Κωνσταντίνο (Α’ Αντιπρόεδρο)
    Μακαρατζή Αντώνη (Β’ Αντιπρόεδρο )
    Νικολαΐδη Βασίλη (Γενικό Γραμματέα)
    Ακιόζογλου Αναστάσιο (Ειδικό Γραμματέα)
    Βαρνά Μιχάλη (Α’ Ταμία)
    Φλωράκη Κατερίνα (Β’ Ταμία)
    Αυγερινό Θεόφραστο (Γ’ Ταμία)
    Βρεττό Παύλο (Μέλος)
    Αναπληρωματικά Μέλη :
    Σταμπουλίδης Θωμάς (Μάκης)
    Παλτόγλου Αγγελική.

     

    Comments are closed.