Bookmarks

    Το νέο σύστημα διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδος, στο οποίο όπως έχει γραφτεί έχει προταθεί να λαμβάνουν μέρος και οι Κυπελλούχοι της κάθε ΕΠΣ, παρουσιάστηκε και εγκρίθηκε την προηγούμενη Παρασκευή, στην τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ).

     

    Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες την επομένη της διεξαγωγής του φετινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αποφασίστηκε το νέο σύστημα να εφαρμοστεί από την προσεχή κιόλας αγωνιστική ποδοσφαιρική περίοδο και να μετέχουν σε αυτήν οι κυπελλούχοι της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Φυσικά, στο νέο Κύπελλο Ελλάδος της νέας σεζόν θα λάβει μέρος και ο Α.Ο.Κ. κάτι το οποίο πλέον έχει αποφασιστεί, μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες που κατέκτησαν το κύπελλο στις ενώσεις που αγωνίζονται και θα πρέπει απλά να αναμένουμε την σχετική προκήρυξη για να μάθουμε τις πιο πολλές λεπτομέρειες, θα παραμείνουν μάλλον οι όμιλοι αλλά πιο πριν θα έχουμε νοκ άουτ παιχνίδια ανάμεσα στις ερασιτεχνικές ομάδες μέχρι να γίνουν 16 και μετά με τις ομάδες της Football League. Βέβαια να τονίσουμε ότι περισσότερες λεπτομέρειες ακόμη δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας και κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τις ημερομηνίες όλων των φάσεων του φετινού θεσμού του κυπέλου Ελλάδας και το σίγουρο είναι ότι για τους «Αργοναύτες» θα αποτελέσει μία σημαντική πρόκληση.

     

    Μάλιστα να τονιστεί ότι η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τις αποφάσεις της τελευταίας συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ  αναφέρει για το συγκεκριμένο θέμα τα εξής: 

    -«Παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο της επιτροπής διοργανώσεων κ. Ψαρόπουλο, κι ενεκρίθη, το σύστημα διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδος 2018-19, στο οποίο προβλέπεται να μετάσχουν οι 16 ομάδες της Super League, οι 16 ομάδες της Football League και οι 53 κυπελλούχοι των ΕΠΣ της περιόδου 2017-18».

    Comments are closed.