Bookmarks

    «Ψώνια» για μια ακόμη αγωνιστική περίοδο από την Θράκη φαίνεται πώς θα κάνει ο πρωταθλητής της ΕΠ.Σ. Καβάλας και περσινός κυπελλούχος Κεραυνός Πέρνης που έχοντας στο ρόστερ του πολλούς Θρακιώτες κυρίως από την Ξάνθη, είχε σημαντικές επιτυχίες.

     

    Ειδικότερα να υπογραμμιστεί ότι την πετυχημένη αυτή συνταγή φαίνεται πως θα ακολουθήσει και στην Γ’ Εθνική που αγωνίζεται για πρώτη φορά φέτος . Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως η ομάδα της Πέρνης κινείται για νεαρό φορ που έκανε αίσθηση σε πρωτάθλημα της Θράκης. Το όνομα του δεν μπορεί ακόμα να ανακοινωθεί αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι o 20χρονος φορ βρίσκεται στο στόχαστρο και ομάδας του Κεραυνού οπότε μέχρι να ανακοινωθεί ο νέος προπονητής της ομάδας η μετακίνηση του στην Πέρνη θα πάει λίγο προς τα πίσω.

    Βέβαια να θυμίσουμε ότι στην ομάδα της Πέρνης, είναι έντονο το Θρακιώτικο στοιχείο, αφού εκεί αγωνίζεται από το Γενάρη με τεράστια επιτυχία ο Ξανθιώτης γκολτζής, Γιώργος Κριεζής, αλλά και επίσης Ξανθιώτης και πρώην αρχηγός του Άρη Αβάτου, Σουκρηογλού Σουκρή. Ακόμα στην ομάδα του Κεραυνού παίζει ο πρώην παίκτης του Αβάτου Τάσος Δεσύλλας, αλλά και οι πρώην παίκτες των ακαδημιών του ΑΟΞ Προύντζος, Τζιβανόπουλος και Παπαστεργίου, ο Κομοτηναιος  Χρήστος Καρύδης και ο Δημήτρης Γιουργούσης, ενώ πρόπερσι στην ομάδα κυπελλούχος ήταν και ο Ξανθιώτης αμυντικός Νίκος Καλαμαρης που φέτος συνέχισε στο Σελινο. Το ποιοι βέβαια θα συνεχίσουν θα φανεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

     

    Comments are closed.