Bookmarks

    Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή του κόσμου να είναι μεγάλη, ολοκληρώθηκε το 1ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ Πολιτιστικών Συλλόγων που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της προηγούμενης Κυριακής (3/6) στους Αντιφιλίπους με τη συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων και φορέων από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παγγαίου.

     

    Η ανταπόκριση ήταν πολύ μεγάλη και οι διοργανωτές από την πλευρά τους εξέδωσαν δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρουν τα εξής

     
    -«Ευχαριστούμε θερμά όσους στήριξαν την προσπάθεια μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους.
    Ευχαριστούμε τον ΠΑΣ Πόντου Χορτοκοπίου , τον Πολιτιστικό Σύλλογο ‘Αράπης’ Νικήσιανης και τον Μουσικοχορευτικό σύλλογο ” το Πράβι” για την συμμετοχή των καλαθοσφαιριστών τους.
    Τ Το συνολικό ποσό το οποίο μαζεύτηκε από τα κουπόνια και τις εισόδους, θα δωθεί εξ ολοκλήρου για αγορές τροφίμων στην Δράση Παγγαίου Υποστηρίζω  έφτασε στα 537€!!!
    Νικήτρια ομάδα του τουρνουά αναδείχθηκε ο Πολιτιστικός και μορφωτικός σύλλογος Αντιφιλίππων, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βασίλη Μουλάκη τον οποίο και τιμήσαμε στην έναρξη της εκδήλωσης μας.

    Στον τελικό η ομάδα των Αντιφιλίππων κέρδισε με 20-12 την ομάδα του Χορτοκοπίου. Στον μικρό τελικό ο «Αράπης» κέρδισε με 16-14 το «Πράβι».
    Επίσης να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς vitrine και prestige, τους κ.κ  Τάσο Πατσίδη, Γιάννη Δεληβογιατζή και Βαγγέλη Κελαϊδάκη.

     

    Comments are closed.