Bookmarks

    Το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 εγκρίθηκαν ομόφωνα από τα σωματεία της ΕΠΣ Καβάλας ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός της ΕΠΣ Καβάλας, καθώς και ο προϋπολογισμός για το οικονομικό έτος 2019.

     

    Η Γενική Συνέλευση της Ένωσης πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο, στην περιοχή των Αμισιανών. Ένας πολυχώρος με όμορφες κτιριακές εγκαταστάσεις, γήπεδα, κερκίδες κλπ., ο οποίος εντυπωσίασε τους συνέδρους και άφησε την ελπίδα ότι θα δώσει πολλές λύσεις, ανακουφίζοντας τα σωματεία μας, όσον αφορά το γηπεδικό τους πρόβλημα, κυρίως τους βροχερούς μήνες του χειμώνα.

    Η Διοίκηση της Ένωσης διηύθυνε με άψογο τρόπο τις διεργασίες της συνέλευσης, κατά τις οποίες συζητήθηκαν σοβαρά θέματα που αφορούν το τοπικό μας ποδόσφαιρο.

    Χαιρετισμούς απηύθυναν οι τέως πρόεδροι της ΕΠΣ Καβάλας, κ.κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης και Σωκράτης Παπαδόπουλος, οι οποίοι εν συνεχεία απένειμαν τα διπλώματα στους νέους προπονητές που αποφοίτησαν πρόσφατα από τη σχολή UEFAC’, που έγινε στην Καβάλα.

    Επίσης, τοποθετήθηκαν εκπρόσωποι του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Καβάλας, καθώς και του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας.

    Το λόγο πήραν και τοποθετήθηκαν εφ’ όλης της ύλης πολλοί ποδοσφαιρικοί παράγοντες, επισημαίνοντας αυτό που ο καθένας βίωσε τη χρονιά που πέρασε, αλλά και προτείνοντας αυτά που πρέπει να γίνουν στο άμεσο μέλλον, ώστε το ποδόσφαιρο που όλοι μας υπηρετούμε να γίνει πιο ελκυστικό.

    Ένας πλούσιος μπουφές με εδέσματα, καφέδες και αναψυκτικά κάλυψε τις ανάγκες όλων των συνέδρων, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά την άποψη ότι η Διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας είναι ένας καλός οικοδεσπότης για τα σωματεία – μέλη της αλλά και για όλους τους εμπλεκόμενους στο τοπικό ποδόσφαιρο.

    Comments are closed.