Bookmarks

    Δεν εκλέχθηκε τελικά νέα διοίκηση στον Ορφέα Ελευθερούπολης κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου η οποία έγινε χθες και ήταν διάρκεια περίπου δύο (2) ωρών.

     

    Η Γενικής Συνέλευσης του  Ορφέα Ελευθερούπολης πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου και λόγω του ότι δεν προέκυψε νέα διοίκηση θα επαναληφθεί εκ νέου την ερχόμενη Κυριακή 17 Ιουνίου στις 11 το πρωί στον ίδιο χώρο με μοναδικό θέμα τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

     

    Χαρακτηριστικό μάλιστα ήταν το ότι στη Γενική Συνέλευση του Ορφέα, αποδείχθηκε ότι υπάρχουν δυο παρατάξεις οι οποίες θα λάβουν μέρος στη νέα εκλογική διαδικασία.  Η μια έκανε την εμφάνιση της με 6 υποψηφίους και αυτοί είναι οι Θεόδωρος Καϊπης, Βερβερίδης Ιωάννης, Τσακίρης Αθανάσιος, Μαυροματίδης Στάθης, Αραμπατζής Χρόνης, Καλτσογιάννης Βασίλης, Μούρτσιας Σωτήρης ενώ για την άλλη μίλησε ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Νίκος Χωλίδης χωρίς να αποκαλύψει το ονόματα των συνεργατών του και ο οποίος να σημειωθεί ότι ζήτησε την μετάθεση των εκλογών για την επόμενη Κυριακή.

     

    Από την πλευρά του ο απερχόμενος πρόεδρος της ομάδας της Ελευθερούπολης, Μίμης Αντωνιάδης εξέφρασε την πρόθεση να μην ασχοληθεί εκ νέου με τα διοικητικά της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

    Χαρακτηριστικά ακούστηκε να λέει τα εξής:

    -«Συγνώμη για την αποτυχία.  Δεν αξίζει αυτή την τύχη ο Ορφέας Ελευθερούπολης.  «Πληρώσαμε» από τις λάθος επιλογές που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Βγήκαμε πολύ νωρίς εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος, που ήταν ο βασικός μας στόχος. Ευχαριστώ τους επαγγελματίες της Ελευθερούπολης που μας βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια.  Φυσικά και τους φιλάθλους που ερχόταν στο γήπεδο.    Εγώ προσωπικά προσπάθησα αλλά δεν πέτυχα. Αν δεν έχεις καλή ομάδα δε μπορεί να σε βοηθήσει κανείς.   Ο Ορφέας πρέπει να κάνει ανοίγματα σε όλη την επαρχία Παγγαίου.   Προσωπικά δε θέλω να συνεχίσω στη διοίκηση.  Πρέπει να γίνει μια συνολική υποδομή στο οικονομικό.   Ο Ορφέας πρέπει να χτιστεί σε άλλες βάσεις γιατί δεν αξίζει να παίζει αυτό το ρόλο».

     

    Παράλληλα να τονίσουμε ότι κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός του Ορφέα. Το μπάτζετ στο ανδρικό τμήμα έφτασε περίπου στα 40000 ευρώ.   Επίσης από το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο οι περισσότεροι και αυτοί δε θέλησαν να είναι υποψήφιοι για το νέο. Ειδικότερα αρνητικοί ήταν οι κ.κ  Φιλόσογλου, Μπαρέτας και ο ταμίας της ομάδας Γιάννης Ντουμάνης.

    Σε ότι έχει να κάνει τέλος με την Ακαδημία του συλλόγου βασικός ομιλητής ήταν ο Θεόδωρος Καϊπης ο οποίος τόνισε ότι δόθηκαν και πάλι αρκετά χρήματα από τα έσοδα στην ανδρική ομάδα.

    Εγκρίθηκε και εδώ ο οικονομικός απολογισμός ενώ έγινε μεγάλη συζήτηση για το πώς πρέπει να λειτουργήσει η Ακαδημία τη  νέα αγωνιστική σεζόν.

    Τέλος να αναφερθεί ότι στη Γενική συνέλευση του Ορφέα παραβρέθηκαν, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο ταμίας της Τάσος Στεφανίδης και ο Γραμματέας της Χρόνης Γκαϊτατζής.  Το ραντεβού ανανεώθηκε για την ερχόμενη Κυριακή, 17 Ιουνίου και το οποίο σίγουρα αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

     

     

    Comments are closed.