Bookmarks

     Η Ένωση  Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, στην προσπάθεια της να δώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και κίνητρο στα σωματεία της, όπως τονίζει στο δελτίο τύπου που εξέδωσε και παράλληλα να επιβραβεύσει τις δύο καλύτερες ομάδες που διακρίνονται κάθε χρόνο στο θεσμό του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, θεσμοθέτησε από φέτος τη διοργάνωση του SUPER CUP

     

    Έτσι, φέτος το καλοκαίρι η αυλαία της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν θα ανοίξει με τον αγώνα SUPER CUP, στον οποίο πρόκειται να αναμετρηθούν ο Κυπελλούχος Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ με τον πρωταθλητή ΚΕΡΑΥΝΟ ΠΕΡΝΗΣ.

    Παράλληλα, η Ένωση θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του συναδέλφου μας, πρώην συμβούλου της ΕΠΣ Καβάλας, Βασίλη Ραφτόπουλου, του αφιερώνει τον ιδιαίτερα σημαντικό αυτόν θεσμό, ο οποίος στο εξής θα φέρει το όνομα SUPER CUP «ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ».

    Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Βασίλης Ραφτόπουλος ήταν λάτρης του ποδοσφαίρου, υπήρξε ιδρυτικό μέλος του σωματείου ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ και διετέλεσε πρόεδρος σε αυτό. Στη συνέχεια, εξελέγη μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Καβάλας, μέχρι και τη στιγμή που ξαφνικά ένα βράδυ «έφυγε»» από κοντά μας.

    Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και η διοίκηση της, με την απόφαση αυτή, θέλησαν να κρατήσουν ζωντανά για πάντα το πνεύμα και τις ιδέες του Βασίλη Ραφτόπουλου στη συνείδηση όλων των ανθρώπων του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου.

     

    Comments are closed.