Bookmarks

    Το σωματείο Κεραυνός Ελευθερών, που ανήκει στο δυναμικό της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, διοργανώνει το επόμενο Σάββατο 19 Μαΐου 2018 τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών. Πρόκειται για ένα τουρνουά ποδοσφαίρου στο οποίο αναμένεται να υπάρχουν πολλές συμμετοχές και το οποίο θα παρουσιάσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

     

    Το συγκεκριμένο τουρνουά να τονίσουμε ότι είναι αφιερωμένο στη μνήμη του εκλιπόντα Ανέστη Καστέλου, ενός εκ των ιδρυτικών μελών της ομάδας του Κεραυνού Ελευθερών και είναι η ελάχιστος φόρος τιμής που μπορεί να του αποδοθεί για το σπουδαίο έργο και την προσφορά του, στο ποδόσφαιρο. Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο τουρνουά ποδοσφαίρου, το οποίο έχει προγραμματιστεί για να διεξαχθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κεραυνού Ελευθερών θα πάρουν μέρος πολλές ακαδημίες ποδοσφαίρου του νομού Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής μας.

    Τέλος να αναφέρουμε ότι η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας στο δελτίο τύπου που εξέδωσε, χαιρετίζει τέτοιες προσπάθειες που ενδυναμώνουν την καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας και αναπτύσσουν σχέσεις φιλίας, μεταξύ σωματείων, παραγόντων, προπονητών και ποδοσφαιριστών. Βέβαια την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι είναι ένα ακόμη δημιουργικό τουρνουά το οποίο θα διοργανωθεί στο νομό Καβάλας και μέσα από το οποίο δεκάδες ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών αναμένεται να ξετυλίξουν το ταλέντο τους.

     

    Comments are closed.