Bookmarks

    Το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαΐου 2018 θα διεξαχθούν τρία τουρνουά ποδοσφαίρου στο νομό μας, με οικοδεσπότες τον Α.Ο. Καβάλα, τη ΔΟΞΑ Αμυγδαλεώνα και τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

     

    Στα τουρνουά να σημειωθούν ότι  θα λάβουν μέρος, πέρα από τα σωματεία της Καβάλας, ομάδες από διάφορες Ενώσεις, όπως της Μακεδονίας και της Θράκης ενώ στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ε.Π.Σ. Καβάλας, αναφέρει τα εξής:

    -«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως στη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά προσπαθήσαμε όλοι μαζί, σωματεία και ΕΠΣ Καβάλας, να δώσουμε μία νέα προοπτική στο ποδόσφαιρο. Θέλουμε, παράλληλα, να είμαστε δίκαιοι και αντικειμενικοί και για το λόγο αυτό αποδεχόμαστε και κρατάμε κάθε θετικό από το χθες, προσθέτοντας σε αυτό όλα τα ελπιδοφόρα και καινοτόμα στοιχεία που αποσκοπούν στην πρόοδο του ποδοσφαίρου».

     

    Στο γήπεδο Οφρυνίου το REGIONS’ CUP

    Μετά από σχετικό αίτημα των Ενώσεων Μακεδονίας και Ξάνθης, το οποίο υιοθέτησε η ΕΠΟ, ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και της ΕΠΣ Ξάνθης για το θεσμό του REGIONS’ CUP θα διεξαχθεί στο γήπεδο Οφρυνίου, αντί του Δημοτικού Γηπέδου Ελευθερούπολης που είχε αρχικά οριστεί.

    Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 στις 17:00 μ.μ.

    Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει αναθέσει τη διοργάνωση στην ΕΠΣ Καβάλας.

    Η Ένωση μας καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο του νομού μας να δώσει το παρών στο γήπεδο, για να παρακολουθήσει από κοντά μία τόσο σημαντική διοργάνωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

    Comments are closed.