Bookmarks

    Δελτίο τύπου εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και στο οποίο καλεί τους εκπροσώπους και τους προπονητές όλων των σωματείων, που λαμβάνουν  μέρος τόσο στα πρωταθλήματα υποδομής, όσο και στα τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών, να βρίσκονται την Τρίτη 5 Ιουνίου στα γραφεία της τοπικής ένωσης.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, αναφέρει τα εξής:

     

    -«Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής της ΕΠΣ Καβάλας καλεί τους εκπροσώπους και τους προπονητές όλων των σωματείων μας, που λαμβάνουν  μέρος τόσο στα πρωταθλήματα υποδομής, όσο και στα τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών, να βρίσκονται την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:00 μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης.

     

    Στη συνάντηση θα γίνει μια γενική συζήτηση εφ’ όλης της ύλης γύρω από τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων υποδομής και των τουρνουά της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Όλοι μαζί πρέπει να αποτιμήσουμε το έργο της χρονιάς που διανύσαμε, να κρατήσουμε κάθε θετικό στοιχείο και να επισημάνουμε τις όποιες αδυναμίες παρατηρήθηκαν, ώστε  πάνω σε αυτές να καταθέσουμε όλοι τις προτάσεις μας για την αντιμετώπισή τους, ή τουλάχιστον τον περιορισμό τους. Με τον τρόπο αυτό, θα κάνουμε κάθε χρόνο τα πρωταθλήματά μας πιο ενδιαφέροντα και ελκυστικά για τους ποδοσφαιριστές μας, που διανύουν την πιο ευαίσθητη ηλικία της ποδοσφαιρικής και όχι μόνο, ζωής τους.

    Η επιτυχία ή όχι της διοργάνωσης αυτής είναι υπόθεση όλων μας και όχι μόνο μιας Επιτροπής. Τόσο τα καλά, όσο και τα άσχημα είναι αποτέλεσμα της συλλογικής μας προσπάθειας, αφού φιλοσοφία μας είναι όλοι μαζί να σχεδιάζουμε και όλοι μαζί να υλοποιούμε».

     

    Comments are closed.