Bookmarks

    Διοίκηση, παίκτες, προπονητές, φίλαθλοι της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας αλλά και εκπρόσωποι άλλων ομάδων του νομού Καβάλας γιόρτασαν όλοι μαζί  στις αθλητικές εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου της Καλαμίτσας την κατάκτηση του τίτλου στον 2ο όμιλο της Β’ Εθνική και την μεγάλη άνοδο στην Α2 κατηγορία..

     
    Στο μεγάλο ραντεβού της γιορτής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης ήταν όλοι ήταν εκεί, το βράδυ της Τρίτης (22/5) έξω από το κλειστό «Αλ. Δήμογλου» της Καλαμίτσας και σαν μία μεγάλη παρέα γιόρτασαν την μεγάλη επιστροφή στην Α2 κατηγορία. Τα χαμόγελα στα πρόσωπα των μεγάλων πρωταγωνιστών ήταν διάπλατα και η ικανοποίηση πολύ μεγάλη  για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας η οποία με το «σπαθί» της το απόγευμα της προηγούμενης Κυριακής κατέκτησε τον τίτλο στον 2ο Όμιλο της Β’ Εθνικής μετά την εντυπωσιακή νίκη μέσα στις Σέρρες σε βάρος των Ικάρων. Στο ραντεβού τις γιορτής ήταν και ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Νίκος Νικολόπουλος ενώ ξεχωριστή σημασία είχε η παρουσία και των εκπροσώπων άλλων σωματείων μπάσκετ του νομού Καβάλας, όπως του Αστέρα Καβάλας, των Πανθήρων και του ΓΣ Ελευθερούπολης αλλά και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

    Για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που καταβλήθηκε φέτος έγινε αναφορά στον σύντομο χαιρετισμό του, από τον πρόεδρο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Βαγγέλη Παππάς ο οποίος τόνισε ότι «οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει και υπάρχει διάθεση απ’ όλους με στόχο το καλό του αθλήματος». Αναφερόμενος δε στην πορεία της ομάδας τόνισε ότι «σε όλες τις έδρες που έπαιξε η Καβάλα ήδη από την 1η αγωνιστική, μας έλεγαν ότι είχαμε την καλύτερη ομάδα και στο τέλος πήραν αυτό που δικαιωματικά αυτό που πραγματικά αξίζαμε».

    Στην γιορτή της Ένωσης έδωσε το παρών του και ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου και επικεφαλής της ΚΑΕ στην Α1, Κώστας Παπακωνσταντίνου ο οποίος σημείωσε ότι «η Καβάλα αλλάζει σελίδα και επιστρέφει εκεί που ανήκει . Οι προσπάθειες μας έχουν ως στόχο αυτό που έλεγα πάντα και είναι η ομάδα να γίνει υπόθεση όλη της πόλης».

    Τέλος να σημειώσουμε ότι ο προπονητής της Ένωσης Ανδρέας Καραπιπερίδης, επιβεβαίωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα της Καβάλας, τόνισε ότι  θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά και ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν τον σύλλογο στην πορεία του όλη τη χρονιά, επισήμανε ότι «θα τεθώ επικεφαλής της προσπάθειας που θα γίνει για την συνεργασία των συλλόγων της Καβάλας». Εκ μέρους των αθλητών της ομάδας μίλησε ο αρχηγός της Σταύρος Κουμλέλης που και αυτός από την πλευρά του, ευχαρίστησε όλους εκείνους οι οποίοι στήριξαν την ομάδα στο πρωτάθλημα, στην υλοποίηση των στόχων της.

    Comments are closed.