Bookmarks

    Μία ακόμη και μάλιστα πολύ σημαντική διάκριση, για τον Όμιλο Θαλασσίων Αθλημάτων Καβάλας (Ο.Θ.Α.Κ.), σημείωσε ο νεαρός καβαλιώτης κολυμβητής, Παναγιώτης Εμφιετζής, ο οποίος με την καθοδήγηση του προπονητή του, Νίκου Γκέκα, κατέκτησε το όριο και την πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων, το οποίο έχει προγραμματιστεί για να διεξαχθεί στο Ελσίνκι από τις 4 έως και τις 8 Ιουλίου 2018.

     

    Να σημειώσουμε ότι το διοικητικό συμβούλιο του Ο.Θ.Α. Καβάλας εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρει τα εξής:

    -«Ο Παναγιώτης, σαν αθλητής του Ο.Θ.Α.Κ., έκανε τα πρώτα του βήματα από το τμήμα εκμάθησης κολύμβησης. Σε ηλικία 9 ετών πέρασε στο προαγωνιστικό τμήμα, όπου δεν άργησε να δείξει το ταλέντο και το μεράκι που είχε για το άθλημα. Σε κάθε αγώνα, δεν ήταν ικανοποιημένος αν δεν κατακτούσε την πρώτη θέση.

    Στην αγωνιστική κατηγορία, όπου κολυμπάει έως και σήμερα, κατέκτησε για συνεχόμενες χρονιές την πρώτη θέση στα 200 μέτρα πεταλούδα και όλοι στο σύλλογο μιλούσαν για τα ψυχικά αποθέματα που έχει όταν κολυμπάει και για το μέλλον του στην κολύμβηση. Κι ήρθε η Κυριακή 13 Μαΐου 2018, με τη συμμετοχή του στους αγώνες που έγιναν στην Αθήνα στη διεθνή συνάντηση κολύμβησης AKROPOLIS, που έκανε πολύ υπερήφανους όλους στο σύλλογο, με την τεράστια επιτυχία του να πιάσει το όριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

    Σε αυτή την επιτυχία, καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο προπονητής του, που τον ανέλαβε στα πρώτα του βήματα και τον εξέλιξε σε ένα ολοκληρωμένο μεγάλο αθλητή. Η οικογένεια του Ο.Θ.Α.Κ. εκφράζει την ευγνωμοσύνη της, για τα συναισθήματα που μας έκανε να νιώσουμε με αυτή την επιτυχία, γιατί δεν έκανε μόνο εμάς υπερήφανους, αλλά και την κολύμβηση της Καβάλας».

     

     

    Comments are closed.