Bookmarks

    Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί την Τετάρτη (9/5) ο Α.Ο.Κ. στο αγώνα για το κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος κόντρα στην ΑΕ Καλαμπακίου στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» η οποία θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα.

     

    Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Κώστας Ανυφαντάκης δεν υπολογίζει στα πλάνα του, τον τιμωρημένο Παπαστεριανό αλλά και τους τραυματίες Γιαλαμούδη και Ψάλτη. Από κει και πέρα να τονίσουμε ότι στην Κρήτη βρίσκεται ο Σέχου ενώ ολοκληρώθηκε η συμφωνία με τους Πάλλα και Ξόμπλιο και οι οποίοι αποτελούν παρελθόν από την ομάδα.

    Τέλος να τονίσουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Καβάλα ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως την Τετάρτη 9 Μαϊου και ώρα 17:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας ΑΟΚ-ΑΕ Καλαμπακίου για το Κύπελλο Ερασιτεχνών.    Όπως είναι ήδη γνωστό, δεν ισχύουν τα διαρκείας για το Κύπελλο, και οι  τιμές των εισιτηρίων είναι 10€ για τους άνδρες και 5€ για τις γυναίκες & τους φοιτητές. Κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομική διεύθυνση Καβάλας, θα είναι ανοικτή η Θύρα 6 για τους φιλάθλους μας, ενώ για τους φιλοξενούμενους η Θύρα 1 (θάλασσα).

     

    Comments are closed.