Bookmarks

    Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, εξέδωσε δελτίο τύπου σχετικά με την κατάργηση της υποχρέωσης επικύρωσης των αντιγράφων από τα σωματεία και στο οποίο μεταξύ των άλλων αναφέρει και τα εξής:

     

    -«Ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενημερώνουμε όλα τα σωματεία, επειδή έχει καταργηθεί ο νόμος περί επικύρωσης αντιγράφων (ν.4250) να επιμένουν ενώπιον των ΚΕΠ για τη θεώρηση των αντιγράφων που υποχρεούνται να καταθέτουν στην ΕΠΣ Καβάλας.

     

    Για το λόγο αυτό σας παραθέτουμε αυτούσιο, όσον αφορά τα επίμαχα σημεία, έγγραφο της ΕΠΟ με αριθμό πρωτοκόλλου 18586/2014 προς ενημέρωση και διευκόλυνσή σας».

     

    Θέμα: «Κατάργηση της υποχρέωσης

    επικυρώσεων αντιγράφων (ν. 4250)»

    Κύριε Πρόεδρε,

    -«Ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018/2019 και για την αποτελεσματικότερη λειτουργία των υπηρεσιών της Ομοσπονδίας, ειδικώς αυτών της παραλαβής αιτήσεων μεταβολών και των δικαιολογητικών που τις συνοδεύουν προς έκδοση Δελτίων Αθλητικής Ιδιότητας και των διοργανώσεων, επιθυμούμε να σας γνωρίσουμε τα ακόλουθα:

    α) Η ΕΠΟ, ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου μη επιχορηγούμενο από το κράτος, σε ποσοστό άνω του 50% του ετήσιου προϋπολογισμού του, ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΝΟΜΟΥ περί «κατάργησης της υποχρέωσης επικυρώσεων αντιγράφων εγγράφων». Η ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΠ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟ.

    β) Παρακαλούμε θερμώς να επιμένετε ενώπιων των ΚΕΠ, με βάση την ως άνω διάταξη, για την επικύρωση των αντιγράφων που πρόκειται να κατατεθούν στην ΕΠΟ, προς διευκόλυνση των υπηρεσιών και της εν γένει λειτουργίας της Ομοσπονδίας».

     

    Comments are closed.